Запіканка з баклажанів, фаршу і помідор під ароматним соусом - корисний обід чи вечеря в літній час. Виходить дуже смачно, соковито і ситно, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Для соусу бешамель:
Приготування
1. Баклажани нарізати на поздовжні смужки товщиною 0,7 см. Посолити та обсмажити з обох сторін по 2 хвилини з кожного.
2. Фарш посолити та поперчити за смаком. Помідори порізати кільцями. Сир натерти на тертці. Зубчики часнику подрібнити.
3. Для соусу: обсмажити борошно на вершковому маслі до появи приємного горіхового смаку. Поступово влити молоко, постійно помішуючи соус, варити до загустіння. Посолити, поперчити, додати одну дрібку мускатного горіха і подрібнені зубчики часнику.
4. Форму для запікання змастити вершковим маслом, викласти шар баклажанів, зверху фарш, помідори, сир і соус, повторити ще 2 рази.
5. Випікати при 180 градусах 30-40 хвилин.
Приємного апетиту!
Кожна тварина володіє дивовижними навичками, які часом непідвладні людському розумінню. Як тварини вчаться у нас, так і ми можемо переймати їхні звички або навіть суперсилу. Психологічний тест за картинкою визначить вашу унікальну здатність. Подивіться...
Психологічні тести за картинкою допомагають дізнаватися нові факти про себе та своїх близьких. В цей раз пропонуємо обрати один колір з різнобарвної палітри та в результаті визначити свій внутрішній ста. Перед вами постає легке завдання: придивіться до...