Запіканка з баклажанів, фаршу і помідор під ароматним соусом - корисний обід чи вечеря в літній час. Виходить дуже смачно, соковито і ситно, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Для соусу бешамель:
Приготування
1. Баклажани нарізати на поздовжні смужки товщиною 0,7 см. Посолити та обсмажити з обох сторін по 2 хвилини з кожного.
2. Фарш посолити та поперчити за смаком. Помідори порізати кільцями. Сир натерти на тертці. Зубчики часнику подрібнити.
3. Для соусу: обсмажити борошно на вершковому маслі до появи приємного горіхового смаку. Поступово влити молоко, постійно помішуючи соус, варити до загустіння. Посолити, поперчити, додати одну дрібку мускатного горіха і подрібнені зубчики часнику.
4. Форму для запікання змастити вершковим маслом, викласти шар баклажанів, зверху фарш, помідори, сир і соус, повторити ще 2 рази.
5. Випікати при 180 градусах 30-40 хвилин.
Приємного апетиту!
Для мільйонів людей ранок немислимий без кави - ароматної філіжанки латте або капучино, чи навіть простого еспресо на ходу. Але виявляється, після кави варто двічі подумати, перш ніж викидати залишки, передають Патріоти України. Фахівці з побуту з орга...
Інколи плями від автозагару, макіяжу чи інших забруднень можуть зіпсувати вигляд матраца. Але, як розповідає "Королева чистоти" Лінсі Кромбі, для очищення вам знадобиться лише один засіб - перекис водню, передають Патріоти України. Чистка матраца — спр...