
Сирники - корисна та поживна страва для сніданку чи десерту. Апельсиновий сік та цедра додадуть класичному рецепту нових ноток, зазначають Патріоти України.
Вимийте апельсин, натріть цедри та вичавіть сік з фрукта. Змішайте разом у мисці сік і цедру апельсина, сир, яйця, цукор та сіль. Перемішайте або збийте блендером до однорідної маси.
Інгредієнти
Додайте до суміші борошна та як слід розмішайте, тісто має бути достатньо густим, щоб не розтікатися.
Розігрійте сковороду, злегка змащену олією. Викладіть на сковороду тісто ложкою, сформувавши невеличкі оладки, обсмажуйте 2-3 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.
Подавати можна з фруктами, збитими вершками чи апельсиновим сиропом.
Емальований посуд був незмінним атрибутом радянської кухні: яскраві кольори, прості форми й характерна чорна смужка по краю. Чому ж виробники посуду в СРСР наполегливо залишали цю смугу, навіть якщо вона не гармоніювала з загальним виглядом виробу, пер...
Молоді водії часто питають: "Чи обов’язково довго гріти машину перед поїздкою?" Експерти розвінчують міфи та розповідають, як правильно поводитися з авто взимку, щоб не шкодити двигуну і економити пальне, передають Патріоти України. Сучасні авто не пот...