Сирники - корисна та поживна страва для сніданку чи десерту. Апельсиновий сік та цедра додадуть класичному рецепту нових ноток, зазначають Патріоти України.
Вимийте апельсин, натріть цедри та вичавіть сік з фрукта. Змішайте разом у мисці сік і цедру апельсина, сир, яйця, цукор та сіль. Перемішайте або збийте блендером до однорідної маси.
Інгредієнти
Розігрійте сковороду, злегка змащену олією. Викладіть на сковороду тісто ложкою, сформувавши невеличкі оладки, обсмажуйте 2-3 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.
Подавати можна з фруктами, збитими вершками чи апельсиновим сиропом.
Кінолог Рос Макнамара розповів про три породи собак, яких він ніколи б не завів для себе. На думку експерта, ці популярні собаки мають свої недоліки, передають Патріоти України. Перелік порід Рос виклав у відеоролику на своїй сторінці в соціальній мере...
На дорогах водії часто зустрічаються з різними запитаннями від патрульних. Деякі з них можуть здаватися дивними, а інколи навіть викликати сумніви. Експерти нагадали, що водіям важливо знати свої права у таких ситуаціях. Про це пише "Автотема", передаю...