
Сирники - корисна та поживна страва для сніданку чи десерту. Апельсиновий сік та цедра додадуть класичному рецепту нових ноток, зазначають Патріоти України.
Вимийте апельсин, натріть цедри та вичавіть сік з фрукта. Змішайте разом у мисці сік і цедру апельсина, сир, яйця, цукор та сіль. Перемішайте або збийте блендером до однорідної маси.
Інгредієнти
Додайте до суміші борошна та як слід розмішайте, тісто має бути достатньо густим, щоб не розтікатися.
Розігрійте сковороду, злегка змащену олією. Викладіть на сковороду тісто ложкою, сформувавши невеличкі оладки, обсмажуйте 2-3 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.
Подавати можна з фруктами, збитими вершками чи апельсиновим сиропом.
Необхідно швидко освіжити оселю без хімії? Усе, що вам потрібно, - бананова шкірка та кориця. Цю просту домашню суміш можна зробити за кілька хвилин, а результат здивує навіть скептиків. Вона не лише нейтралізує неприємні запахи, а й чудово підходить я...
Православне свято 5 грудня за новим календарем (18 грудня за старим) - день пам'яті преподобного Сави Освяченого, чудотворця. У народному календарі - Савин день. За старим стилем цього дня шанували святого Прокопія Читця. За юліанським календарем цього...