Дуже смачно! Рецепт справжніх одеських пиріжків - готувати треба без яєць з капустяною начинкою

Багато хто з нас любить пиріжки ще з дитинства, коли ними нас годували бабусі. Сьогодні пропонуємо всім любителям випічки новий дуже смачний рецепт приготування пиріжків за рецептом з Одеси, передають Патріоти України.

Ці пиріжки відрізняються своєю оригінальною формою і смаком, знайомим з дитинства. Їх можна зробити абсолютно з будь-якої начинки, але сьогодні поділимося з вами рецептом приготування пирогів з капусти без яєць. Отже, приступаємо до приготування. Що вам для цього знадобиться?

Інгредієнти, необхідні для приготування пиріжків:

Всі інгредієнти ми поділимо на 2 групи.

Для тіста:

борошно - 450 грам;

вода - 260 мілілітрів;

дріжджі (сухі) - 7 грам;

сіль - пів чайної ложки.

Для начинки:

капуста - 1 кілограм;

цибулина - 1 штука;

м'ята (сушена) - 1/4 чайної ложки;

перець червоний (мелений) - пів чайної ложки;

олія - 5 столових ложок.

За смаком ви також можете додати сіль і перець чорний, трохи кропу і петрушки.

Для підсмажування пиріжків вам знадобитися олія.

Приступаємо до приготування покроково

Крок 1. Для початку вам потрібно борошно змішати з сіллю і дріжджами (сухими).

Крок 2. Тепер поступово додайте до борошна воду, до утворення однорідного і м'якого тіста.

Крок 3. Далі вам потрібно взяти миску змастити її олією, помістити туди тісто і закрити кришкою. Після ви повинні залишити тісто, поки воно не виросте.

Крок 4. Поки чекаєте тісто, наріжте дрібно цибулю і капусту.

Крок 5. Візьміть сковороду, налийте на неї олії і підсмажте вже нарізану цибулю. Пам'ятайте, що цибулю потрібно смажити на середньому вогні до утворення золотистого кольору скоринки.

Крок 6. Після цього підсмажте на великому вогні дрібно нарізану капусту, не забувайте постійно ретельно помішувати.

Крок 7. Тепер додайте червоний мелений перець і суху м'яту і також акуратно перемішайте.

Крок 8. Далі вам потрібно накрити все це кришкою і тушити до стану повної готовності.

Крок 9. У кінці додайте ще нарізані овочі, перемішайте і спробуйте. Після цього можете вимкнути плиту.

Крок 10. Візьміть дошку, насипте на неї борошна і розкачати на ній, отримане вище тісто. А потім розділіть його на невеликі шматочки.

Крок 11. Шматочки тіста необхідно розкачати в круглі тонкі коржі і викласти на них начинку по одній столовій ложці.

Крок 12. Зробіть з усього цього пиріжки розміром з долоню.

Крок 13. Тепер обсмажуємо отримані пиріжки з обох сторін.

Крок 14. Викладіть готові пиріжки на тарілку і насолоджуйтеся їх казково-неповторним смаком.

Джерело: poradu.pp.ua

А ви це знали? Навіщо при приготуванні рису потрібні два чайні пакетики

субота, 4 травень 2024, 17:12

Рисова каша є традиційним гарніром, за приготування якого кулінари беруться досить часто, передають Патріоти України. Але якщо доволі часто готувати страву, вона приїдається. Пропонуємо вихід з ситуації – приготуйте рис за новим рецептом, використавши...

Не робіть так! ТОП-3 найбільші помилки при варінні овочів

субота, 4 травень 2024, 12:30

Овочі - корисна зелень та їстівні плоди, які не лише приємні на смак, а й збагачують наш раціон, передають Патріоти України. У процесі їх приготування частина поживних речовин втрачається, якщо були допущені помилки при готуванні. Деякі правила не вар...