Оладки з цибулею і яйцем на кефірі - відмінний варіант несолодкої випічки, її можна подати до будь-якого приймання їжі, взяти з собою на роботу, на пікнік, передають Патріоти України.
Борошна може знадобитися трохи більше або трохи менше, залежно від розміру яєць. Оскільки оладки обсмажують в рослинній олії, то краще за все брати для тіста кефір 0% або 1,5% жирності. Спочатку підготуйте необхідні інгредієнти.
Інгредієнти
Як приготувати оладки з цибулею і яйцем на кефірі
Готові оладки викласти на тарілку. На стіл оладки з цибулею і яйцем на кефірі подайте теплими, прикрасивши свіжою зеленню, дрібно натертим вареним жовтком або білком.
Приємного апетиту.
Головне, чого намагаються досягти кухаря при смаженні котлет, є соковитість, а допомогти в цьому може звичайний лід. Сам собою фарш зіпсувати складно, передають Патріоти України. Достатньо пропустити через м’ясорубку свиняче та яловиче м’ясо. Але, на ж...
Деруни - це страва, за приготування якої господині беруться досить часто. Багато професійних кулінарів не бояться експериментувати з цією стравою і часом знаходять настільки вдалі інгредієнти, що використовують їх і надалі. Існує один несподіваний комп...