
Напевно багато господинь люблять починати день із прекрасного сніданку у вигляді запіканки з сиру. Але страва має одну неприємну особливість: вона постійно прилипає до форми для випічки.
Це найчастіше залежить від майстерності кулінара: проблема у складі інгредієнтів. Якщо трохи видозмінити класичний рецепт, дістати запіканку буде дуже просто.
Як правило, одним із компонентів запіканки є пшеничне борошно. Через це страву непросто дістати із форми. Тому інгредієнт простіше замінити на манну крупу.
На пів кілограма кисломолочного сиру варто брати три великі ложки манки.
Також варто пам’ятати, що страви на основі манки повинні трохи “відпочивати” перед приготуванням. Після того, як тісто буде готове, йому потрібно побути від 15 до 20 хвилин у холодильнику.
Далі обробляємо маслом форму, викладаємо запіканку та готуємо протягом півгодини. Оптимальною температурою для приготування є 200 градусів.
За такого підходу страва виходить смачною і легкою. До того ж, запіканка не липне до форми.
Кожні стосунки - як банківський рахунок. Ми "вносимо кошти", коли проявляємо турботу, увагу й розуміння, і "знімаємо", коли зраджуємо довіру або ображаємо близьку людину. Саме цю метафору запропонував Стівен Р. Кові, автор книги "7 звичок високоефектив...
Ваза Рубіна - класичний приклад ілюзії «фігура/фон». Погляньте на чорно-біле зображення і вирішіть, що ви побачили першим: два профілі, що дивляться один на одного, чи вазу/колону в центрі. Перше враження може багато розповісти про ваш спосіб обробки і...