Дуже смачно! Швидка піца на сковороді: всього 10 хвилин - і апетитна випічка готова

Ви любите їсти піцу, але у вас зовсім немає бажання і часу її готувати. Одна думка, що це може зайняти не одну годину, лякає вас страшніше, ніж страшний сон? Цей рецепт може похвалитися своєю оригінальністю і досить швидким приготуванням. Приготована за таким рецептом швидка піца на сковороді буде соковитою і дуже ніжною, передають Патріоти України.

Страва підійде, якщо до вас ідуть друзі на посиденьки, або вам потрібно приготувати ситний сніданок для своєї сім'ї. У будь-якому випадку всі залишаться задоволеними і її з'їдять за лічені хвилини. Склад начинки не є принциповим, ви можете використовувати ваші улюблені інгредієнти для піци.

Інгредієнти для тіста:

  • сметана — 4 ст. л.
  • майонез — 4 ст. л.
  • яйця — 2 штуки
  • борошно — 9 ст. л. (без гірки)

Для начинки:

  • сир твердий — 50 г
  • шинка або ковбаса — 100 г
  • помідор — 1 шт
  • зелень — за смаком

Приготування:

Змішуємо всі інгредієнти для тіста. Повинно вийти рідке тісто, як сметана. Після цього його виливаємо в сковороду. Сковорідку попередньо потрібно змастити рослинною олією.

Викладаємо шинку або копчену ковбасу, яку потрібно попередньо нарізати не великими. Наверх піци викладаємо нарізані помідори. Після цього все посипаємо тертим сиром і накриваємо кришкою. Ставимо нашу піцу на плиту і готуємо на маленькому вогні. Через 5 хвилин посипаємо подрібненою зеленню.

Готовність піци визначається по верхньому шару сиру, він повинен гарненько розплавитися. Низ нашої випічки повинен трохи підрум'янитися і стати твердуватим. Приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

А ви це знали? Як назвати подружку гарним українським словом

четвер, 25 квітень 2024, 11:22

Це слово походить з латинської мови, зокрема, від лексеми "колегіум", що означає "товариство, спільна служба, співробітництво", передають Патріоти України. Українська мова має надзвичайно багато цікавих слів, просто про них мало хто знає. Щоб збагатити...

Це здивує! Тест у картинці визначить, ким ви були в минулому житті

четвер, 25 квітень 2024, 11:12

У багатьох релігіях існують переконання, що людина приходить в цей світ знову і знову у новому тілі. Якщо ви вірите що життя дається не один раз, пропонуємо пройти цей тест, передають Патріоти України. Виберіть картинку, не замислюючись та не витрачаюч...