Дуже смачно! "Швидкі" пиріжки з цибулею і яйцем на кефірі - покроковий рецепт ситного перекусу

Пиріжки з продуктів, які завжди є під рукою, наприклад, з капустою і з дріжджового тіста, приготувати не складно, та й робляться вони досить швидко, передають Патріоти України.

Як і пиріжки на кефірі з зеленою цибулею і яйцем, рецепт яких пропонує сайт 1000.menu. Із запропонованої кількості продуктів виходить 20 пиріжків.

Інгредієнти:
Для тіста:
  • Борошно — 3 склянки;
  • Кефір — 250 мл .;
  • Цукор — 1 ч. л .;
  • Сіль — 1 ч. л .;
  • Сода харчова — 1 ч. л .;
  • Рослинна олія — 2 ст. л .;
Для начинки:
  • Сіль — за смаком;
  • Яйця — 8 шт .;
  • Зелена цибуля — 100 гр;
Для смаження:
  • Рослинна олія — 100 мл.
Приготування:
  • Додати у кефір соду або розпушувач.
  • Борошно змішати з цукром і сіллю, кефіром і рослинною олією. Замішати тісто і залишити його відпочити, накривши рушником.
  • Яйця для начинки зварити круто (8 хвилин), покришити кубиками. Змішати з подрібненою зеленою цибулею, посолити і поперчити. За бажанням — додати зелень та пару ложок сметани для соковитості.
  • Шматочок тіста розміром з куряче яйце розім'яти у тонкий корж, зверху викласти начинку і «закрити» пиріжок.
  • Смажити на сковороді на розігрітій олії — з кожного боку по 3−4 хвилини.

Як приготувати ідеальне картопляне пюре - секрети найсмачнішого гарніру

неділя, 5 травень 2024, 8:12

Розповідаємо, як приготувати ніжне картопляне пюре в домашніх умовах, якими хитрощами користуються кухарі, і що додати до картоплі, щоб отримати неповторний гарнір. Картопляне пюре – універсальний гарнір, який подобається і дорослим, і дітям. Він особл...

От у чому секрет! Як варити яйця, щоб шкарлупа знімалася за 5 секунд

неділя, 5 травень 2024, 7:13

Здавалося б, зварити яйця досить проста справа. Але іноді шкарлупа там прилипає, щоб знімається разом із білком. Щоб цього не було, просто запам’ятайте золоте правило господинь, передають Патріоти України. Яйця люблять контраст температур. Так, сирі яй...