
Картопля-гармошка готується швидко і просто, передають Патріоти України.
Спосіб приготування
Картоплю очистити, бажано вибрати не дуже велику, витягнутої форми. Зробити надрізи по всій картоплі, не дорізуючи її до кінця. Злегка обмазати сіллю.
У кожен розріз вставити по скибочці бекону, можна чергувати бекон з сиром, ну або бекон з скибочками печериць. Зверху поперчити, загорнути у фольгу. При бажанні можна ще покласти у фольгу зубчик часнику.
Відправити в духовку, десь хвилин на 40. Точний час сказати не можу, тк все залежить від величини картоплі. Про готовність ви дізнаєтеся з непередавано-смачного запаху! Приємного апетиту!
Багато хто вважає, що вживання води під час їди - це правильне розв'язання проблем з травленням. Згідно з цим популярним міфом, рідина розбавляє шлункову кислоту, уповільнюючи активність ферментів і призводячи до здуття живота. Це переконання настільки...
Більшість людей знають свої сильні та слабкі сторони, але наша підсвідомість приховує набагато більше. Цей простий тест допоможе розкрити те, що ви, можливо, і самі не усвідомлюєте, передають Патріоти України. Як проходити:. Ви любите сяяти та бути в ц...