
Картопля-гармошка готується швидко і просто, передають Патріоти України.
Спосіб приготування
Картоплю очистити, бажано вибрати не дуже велику, витягнутої форми. Зробити надрізи по всій картоплі, не дорізуючи її до кінця. Злегка обмазати сіллю.
У кожен розріз вставити по скибочці бекону, можна чергувати бекон з сиром, ну або бекон з скибочками печериць. Зверху поперчити, загорнути у фольгу. При бажанні можна ще покласти у фольгу зубчик часнику.
Відправити в духовку, десь хвилин на 40. Точний час сказати не можу, тк все залежить від величини картоплі. Про готовність ви дізнаєтеся з непередавано-смачного запаху! Приємного апетиту!
Православне свято 24 листопада за новим календарем (7 грудня за старим) - день пам'яті святої Катерини, Олександрійської мучениці (у народі - Катеринин день), а також преподобного Меркурія, пісника Києво-Печерського, а також преподобного Меркурія Черні...
Відомо, що людина проводить уві сні до третини життя. У цей час мозок відключається від зовнішнього світу, тіло відпочиває, а у внутрішньому просторі розгортаються історії, які часом здаються реальнішими за саму реальність, передають Патріоти України з...