Дуже смачно! Швидкий рецепт приготування курячого філе, який вам сподобається

Куряче філе - улюблений м’ясний продукт багатьох господинь. Філе легко і швидко готувати, з ним немає ніякої мороки і виходить смачно. Головний нюанс приготування філе – не пересушити його.

Багато хто вважає, що страви з курячого філе досить однноманітні. Сьогодні хочемо спростувати цю думку і поділитися цікавим і водночас простим рецептом. Вийде ароматна, неймовірно смачна і дуже соковита куряча грудка, запечена в духовці, передають Патріоти України.

Варто звернути увагу на той факт, що куряче філе дуже корисний і необхідний продукт у раціоні людини, тому що є рекордсменом за вмістом тваринного білка, що легко засвоюється, необхідного не тільки м’язам, але і всьому організму в цілому для будівництва клітин, містить вітаміни групи В, особливо багато В2, а також залізо, яке підтримує високий рівень гемоглобіну в крові.

Отже, приступимо до приготування чудової страви.

Нам знадобиться:

  • 2 курячих філе
  • 150 г твердого сиру
  • 2 помідора
  • сіль, паприка, чорний перець або приправи для курки.
  • 1 столова ложка соняшникової чи оливкової олії.

Приготування:

Промити і висушити 2 курячі філе. Зробіть надрізи, але не до кінця.

Змішати сіль, перець або спеції для курки, 1 столову ложку олії.

Приготовленою сумішшю добре змастити філе.

Нарізаємо 150 грам сиру та 1 помідор.

Шматочки сиру та помідора вставляємо у розрізи філе.

Запікаємо в духовці 40 хвилин при 180 ° С

Думаю, ви переконалися, що приготувати цю страву дуже просто, тому підійде для звичайної вечері. Але в той же час страва цілком зможе доповнити та урізноманітнити святковий стіл.

Запобігайте основних помилок: Як правильно пити каву вранці щоб не товстіти

субота, 5 жовтень 2024, 23:10

Без чашки кави у більшості людей вранці нічого не виходить і все буквально валиться з рук. Але будьте обережні, оскільки деякі нюанси в приготуванні кави можуть нашкодити вашій талії. . Кава — чудовий спосіб почати день більш сконцентровано і зібрано....

Варто включити в раціон! ТОП-4 продукти, які корисні для вашого серця

субота, 5 жовтень 2024, 19:05

ля підтримки здоров'я серця важливо звертати увагу на декілька аспектів свого повсякденного життя, наприклад на фізичну активність чи управління стресом. Однак, саме збалансована дієта може допомогти знизити ризики серцево-судинних захворювань, оскільк...