Пропонуємо приготувати смачний обід або вечерю - картопляну запіканку з фаршем. Виходить рум'яна, апетитна, соковита і дуже смачна страва - картопля з фаршем у духовці, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
(на форму 20 см х 27 см)
Спосіб приготування:
1. Нарізаємо картоплю, помідори кружками. Цибулю нарізаємо півкільцями. До фаршу додаємо яйце, сіль, перець і добре перемішуємо. Розбавимо сметану водою, додамо сіль, перець і хмелі-сунелі, перемішати.
2. Форму змажемо рослинною олією і викладаємо шарами: картопля, зверху частина сметани, потім цибулю, наступний шар — фарш, потім помідори змащуємо частиною сметани, що залишилася. Додамо в форму по кутах трохи води (10-20 мл), так картопля не буде сирою, і запіканка буде соковитою.
3. Відправляємо в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів на 15 хвилин.
4. За цей час тремо сир на крупній тертці.
5. Через 15 хвилин запіканку зверху посипаємо сиром і відправляємо знову в духовку на 20-30 хвилин, до рум'яного стану сиру!
Наша запіканка готова! Усім приємного апетиту і відмінного настрою!
Дивіться коротеньке відео приготування запіканки нижче.
Якщо їсти гречку щодня, організм отримає як користь, так і можливі ризики, залежно від кількості, способу приготування та загального раціону, передають Патріоти України. Висновок: Їсти гречку щодня — не шкідливо, якщо вона є частиною збалансованого ра...
Після настання 60 років від занять бігом краще відмовитися і замінити їх іншою активністю, наприклад скандинавською ходьбою. Ця рекомендація є загальною настановою, яка базується на статистичному збільшенні ризиків з віком, згідно з Рекомендаціями ВООЗ...