Дуже смачно! Соковиті ковбаски з фаршу у духовці - найкраща заміна котлетам (рецепт)

Ділимося відмінним рецептом домашніх ковбасок, які можна готувати замість котлет. Ковбаски готуємо з фаршу в духовці, без спеціальних пристосувань. Соковиті всередині, смачні і дуже ароматні, вони урізноманітнять ваше звичне меню, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Філе куряче — 500 г
  • Свинина — 500 г
  • Яйце — 1 шт.
  • Цибуля — 1 шт.
  • Вівсяні пластівці — 5 ст. л.
  • Холодна вода — 100 мл
  • Каррі — 1 ч. л. (із верхом)
  • Сухий часник — 0.5 ч. л.
  • Сіль — 1 ст. л.
  • Чорний мелений перець — 1 ч. л.

Приготування:

  1. Готуємо фарш: пропускаємо через м'ясорубку куряче філе, свинину, цибулю.
  2. У фарш додаємо яйце, вівсяні пластівці, сіль, перець, каррі, сухий часник. Перемішуємо і потрохи додаємо холодну воду.
  3. Ми залишаємо фарш приблизно на 20 хвилин, щоб набрякли вівсяні пластівці.
  4. По закінченню цього часу фарш відбиваємо, щоб він ущільнився.
  5. Руки змащуємо олією і формуємо ковбаски. Викладаємо їх на деко, вистелене фольгою і змащене рослинною олією.
  6. Відправляємо ковбаски в духовку з температурою 180 градусів на 30-35 хвилин.

Усім добра!

Джерело: Ukr.Media

Як потрапити на прийом до лікаря без направлення

неділя, 23 лютий 2025, 13:01

Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...

А ви це знали? Навіщо заморожують хліб перед вживанням

неділя, 23 лютий 2025, 13:00

Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...