Дуже смачно! Соковитий і смачний пиріг із лаваша з фаршем і капустою - підкорює всіх своїм смаком і виглядом

Соковитий і смачний пиріг з лаваша з фаршем і капустою. Готується легко, просто і швидко, і до того ж з доступних продуктів, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • Лаваш — 2 листи — розміром 30х22 см.
  • Цибуля — 150 грамів
  • Морква — 150 грамів
  • Сіль — за смаком
  • Перець — за смаком
  • Часник — 1 зуб.
  • Капуста — 550 грамів
  • Фарш свино-гов'яжий — 250 грамів
  • Яйця — 3 шт.
  • Сметана — 100 грамів
  • Молоко — 100 мл.
  • Соняшникова олія для обсмажування

Приготування

1. Натираємо на крупній тертці моркву, нарізаємо дрібно цибулю, і шаткуємо тонко капусту.

2. Розігріваємо сковороду з рослинною олією і обсмажуємо фарш протягом 2 хвилин, потім додаємо цибулю, моркву, і капусту, добре перемішуємо, солимо і перчимо, пропускаємо через прес часник, і готуємо протягом 20 хвилин під кришкою.

3. На один лист лаваша викладаємо половину начинки, рівномірно розподіляємо, звертаємо в рулет і нарізаємо на шматочки по 5-6 см. Таким чином, чинимо і з другим листом лаваша.

4. Змащуємо форму для випічки соняшниковою олією, вона у мене в діаметрі 18 см. і щільно укладаємо рулетики.

5. Готуємо заливку. Вбиваємо в миску яйця, вливаємо молоко, додаємо сметану, солимо і перчимо, добре перемішуємо і заливаємо рулетики.

6. Відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів на 40 хвилин. Готовий пиріг посипаємо подрібненою зеленню петрушки, нарізаємо порційно і подаємо на стіл.

Подробиці приготування дивіться в короткому відео рецепті.

Смачного!

Джерело: Ukr.Media

Кава може вбивати! Кому категорично заборонено цей напій

четвер, 17 липень 2025, 23:10

Кава - улюблений напій багатьох людей, який бадьорить і допомагає прокинутися. Проте, незважаючи на корисні властивості, не всім варто вживати каву. Існує низка захворювань та станів, при яких від цієї популярної напої краще відмовитись або принаймні о...

Соя - продукт, якого бояться дарма: Чому її варто додати до раціону

четвер, 17 липень 2025, 19:05

Соя - популярна бобова культура, що походить з Азії і вже давно є основною частиною кухні в Китаї, Японії та Кореї, передають Патріоти України. В Європу вона прийшла у XIX столітті завдяки австрійському професору Хаберланду, який сприяв її адаптації до...