Дуже смачно! Сирні кекси, які готуються 30 хвилин, а з’їдаються миттєво

Якщо ви обожнюєте сирну випічку, то приготуйте ці кекси. Ніжнішого варіанту не знайти. Дуже смачні, можна робити і солодкими, і солоними. Пів години часу - і готові. Ідеальний варіант сніданку чи й вечері, передають Патріоти України.

Подробиці

У мисці змішайте 250 г сиру, додайте 2 яйця, 2 ст. л. сметани, 2 ст. л. манки, 1 ч. л. розпушувача. Якщо хочете солодкі, то 1 ст.л. цукру і дрібку солі, а якщо солоні, то 0,5 ст. л. солі та свіжу зелень.

Ретельно блендером змішайте і залиште на декілька хвилин. Духовку варто відразу увімкнути, щоб грілася.

Силіконові форми змащувати навіть не треба, а якщо у вас металеві, то використайте будь-яку олію. Трішки пензликом змастіть.

Наповніть формочки на 2/3, відправте при температурі 180 градусів на 20-25 хвилин.

Подавайте зі сметаною, смакуйте і повторюйте, бо це так просто. Рецепт виручить у різних ситуаціях, коли треба щось швиденько на перекус.

Психологічний тест: Виберіть сукню - і дізнайтеся, що про вас думають

неділя, 19 травень 2024, 21:07

Деталі. Бажано уявити, ніби ви поспішаєте на урочистий захід і вам терміново потрібно зібрати модний аутфіт із запропонованих варіантів. Уважно подивіться на кожну з чотирьох суконь на зображенні нижче, але не фокусуйтеся надто довго — намагайтеся вибр...

Вся правда про банани: Ось кому їх не можна їсти

неділя, 19 травень 2024, 17:50

Цей екзотичний фрукт, давно перестав бути чимось незвичайним. Сьогодні він доступний в нас і іноді коштує дешевше, ніж яблука. Але чи приносять користь банани нашому організму, чи навпаки шкодять? Поговоримо про це просто зараз. Насамперед, що можна ск...