Дуже смачно! Ситні гарячі бутерброди на сковороді на сніданок чи перекус

Пропонуєо приготувати найсмачніші бутерброди на сковороді. Вони чудово підійдуть для ситного сніданку чи перекушування, передають Патріоти України.

Інгредієнти на (8 шт):

  • Кислий сир 300 гр.;
  • Яйця 2 шт.;
  • Сіль щіпка;
  • Зелень за смаком;
  • Ковбаса чи шинка 100 гр;
  • Борошно 1 ч.л.;
  • Білий хліб
  • Олія рослинна (для обсмажування)

Обсмажувати на сковороді із двох сторін до золотистого кольору.

Приготування:

1. Наріжемо хліб, всього потрібно 8-10 скибочок залежно від товщини батона.

2. У мисці з’єднаємо сир, яйце та сіль.

3. Наріжемо на дрібні кубики ковбасу (балик, сосиски) та подрібнимо пучок зелені. Тепер додамо їх до інших продуктів. Також додамо 1 ч.л. борошна. Добре перемішаємо продукти. Маса стане пластичною і її легко і зручно наносити на скибочки хліба.

4. Акуратно і рівномірно наносимо начинку на кожну скибочку хліба, добре її притискаючи.

5. У сковороду додаємо трохи рослинної олії та добре її розігріваємо. Викладаємо бутерброди на сковороду начинкою вниз і обсмажуємо на середньому вогні до золотистої скоринки (близько 1-2 хвилин). Потім перевертаємо бутерброди та обсмажуємо з іншого боку ще 1 хвилину.

Смачного!

Чи потрібно класти яйце у фарш для голубців

вівторок, 17 вересень 2024, 0:12

При приготуванні будь-яких страв на основі фаршу багато господинь автоматично додають яйця, передають Патріоти України. Відомо, що яйце допомагає скріпити фарш, який може розвалитися в найнесподіваніший момент. Проте чи є необхідність додавати яйце під...

Як швидко розморозити фарш - секрети, якими користуються господині

понеділок, 16 вересень 2024, 23:38

Здається, що відколи в мікрохвильовій печі з’явилася функція «розморожування», питання про те, як розморожувати ті чи інші продукти відпало назавжди, передають Патріоти України. Але іноді така процедура позначається на консистенції та якості напівфабри...