
Пропонуєо приготувати найсмачніші бутерброди на сковороді. Вони чудово підійдуть для ситного сніданку чи перекушування, передають Патріоти України.
Обсмажувати на сковороді із двох сторін до золотистого кольору.
1. Наріжемо хліб, всього потрібно 8-10 скибочок залежно від товщини батона.
2. У мисці з’єднаємо сир, яйце та сіль.
3. Наріжемо на дрібні кубики ковбасу (балик, сосиски) та подрібнимо пучок зелені. Тепер додамо їх до інших продуктів. Також додамо 1 ч.л. борошна. Добре перемішаємо продукти. Маса стане пластичною і її легко і зручно наносити на скибочки хліба.
4. Акуратно і рівномірно наносимо начинку на кожну скибочку хліба, добре її притискаючи.
5. У сковороду додаємо трохи рослинної олії та добре її розігріваємо. Викладаємо бутерброди на сковороду начинкою вниз і обсмажуємо на середньому вогні до золотистої скоринки (близько 1-2 хвилин). Потім перевертаємо бутерброди та обсмажуємо з іншого боку ще 1 хвилину.
Смачного!
Запіканки є популярною стравою в Україні. Фудблогерка nata.cooking розповіла, як приготувати запіканку з куркою та броколі, передають Патріоти України.
Поява грибка у ванній кімнаті - поширена проблема. Він псує вигляд приміщення та шкодить здоров’ю. Спори цвілі потрапляють у легені, викликають алергії, бронхіальні хвороби, проблеми з травленням і навіть онкологію. Особливо небезпечна чорна цвіль, яка...