Це, напевно, найуніверсальніший десерт у світі. Адже його люблять усі, і навіть ті, хто байдужий до солодкого. Відомо, що прототипом сучасного чизкейку ласували ще давні греки, ну а найвідомішим у світі, мабуть, є чизкейк "Нью-Йорк". Цей смаколик по праву входить до списку всесвітньо відомої випічки, а сучасних його рецептів існує безліч. До вашої уваги 3 рецепти чизкейку без випічки. Це означає, що часу на його приготування знадобиться обмаль, тобто і спробуєте ви його максимально швидко, передають Патріоти України.
Чизкейк за 20 хвилин
Інгредієнти
250 г – пісочного печива
70 г – вершкового масла
300 мл – жирних вершків (30-35%)
300 г – сиру
50 г – цукрової пудри
20 г – желатину
60 мл – води
⠀⠀ Спосіб приготування ⠀⠀
Печиво подрібнити в крихту за допомогою блендера. Масло розтопити. Усе перемішати і висипати в форму, застелену фольгою, утрамбувати все склянкою. Можна зробити бортики.
Желатин залити холодною водою на 5 хвилин.
Змішати вершки, сир і пудру. Усе збити міксером упродовж 3-х хвилин. Крем стане повітряним і злегка щільним.
Желатин розтопити і влити в масу тонкою цівкою через сито. Перемішати до однорідності.
Вершковий крем вилити в форму і розрівняти ложкою. Поставити чизкейк на ніч у холодильник.
Чизкейк "Шоколадний пломбір"
Інгредієнти
270 г – шоколадного пісочного печива
70 г – вершкового масла
300 г – сиру
300 мл – вершків 33%
300 г – молочного шоколаду
Спосіб приготування
У блендері розмолоти в крихту печиво, додати розтоплене вершкове масло, добре перемішати і викласти в форму, прибрати в морозилку на 40 хв.
Сир використовувати кімнатної температури, шоколад розтопити на водяній бані.
Збити сир з 30 мл вершків, додати шоколад, перемішати міксером.
В окремій мисці збити вершки до щільних піків і додати до шоколадної маси, обережно перемішати.
Вилити в пісочну основу, розрівняти і відправити в холодильник на 6-7 годин.
Чизкейк низькокалорійний
Інгредієнти
30 г – стиглого банана
100 г – хлібців
10 г – какао
320 г – сиру 0,1%
210 мл – молока 2,5%
10 г – желатину
10 г – цукрозамінника
ванілін
Спосіб приготування
Банан, хлібці і какао змішати в блендері. Форму застелити харчовою плівкою і викласти основу для чізкейку. Вирівняти основу і зробити бортики.
Желатин залити молоком, розчинити на водяній бані (не кип'ятити).
Змішати сир, желатин, цукрозамінник, ванілін і збити до однорідної маси блендером.
Вилити на основу.
За бажанням можна прикрасити ягодами, кокосовою стружкою або стиглими фруктами.
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...