Це, напевно, найуніверсальніший десерт у світі. Адже його люблять усі, і навіть ті, хто байдужий до солодкого. Відомо, що прототипом сучасного чизкейку ласували ще давні греки, ну а найвідомішим у світі, мабуть, є чизкейк "Нью-Йорк". Цей смаколик по праву входить до списку всесвітньо відомої випічки, а сучасних його рецептів існує безліч. До вашої уваги 3 рецепти чизкейку без випічки. Це означає, що часу на його приготування знадобиться обмаль, тобто і спробуєте ви його максимально швидко, передають Патріоти України.
Чизкейк за 20 хвилин
Інгредієнти
250 г – пісочного печива
70 г – вершкового масла
300 мл – жирних вершків (30-35%)
300 г – сиру
50 г – цукрової пудри
20 г – желатину
60 мл – води
⠀⠀ Спосіб приготування ⠀⠀
Печиво подрібнити в крихту за допомогою блендера. Масло розтопити. Усе перемішати і висипати в форму, застелену фольгою, утрамбувати все склянкою. Можна зробити бортики.
Желатин залити холодною водою на 5 хвилин.
Змішати вершки, сир і пудру. Усе збити міксером упродовж 3-х хвилин. Крем стане повітряним і злегка щільним.
Желатин розтопити і влити в масу тонкою цівкою через сито. Перемішати до однорідності.
Вершковий крем вилити в форму і розрівняти ложкою. Поставити чизкейк на ніч у холодильник.
Чизкейк "Шоколадний пломбір"
Інгредієнти
270 г – шоколадного пісочного печива
70 г – вершкового масла
300 г – сиру
300 мл – вершків 33%
300 г – молочного шоколаду
Спосіб приготування
У блендері розмолоти в крихту печиво, додати розтоплене вершкове масло, добре перемішати і викласти в форму, прибрати в морозилку на 40 хв.
Сир використовувати кімнатної температури, шоколад розтопити на водяній бані.
Збити сир з 30 мл вершків, додати шоколад, перемішати міксером.
В окремій мисці збити вершки до щільних піків і додати до шоколадної маси, обережно перемішати.
Вилити в пісочну основу, розрівняти і відправити в холодильник на 6-7 годин.
Чизкейк низькокалорійний
Інгредієнти
30 г – стиглого банана
100 г – хлібців
10 г – какао
320 г – сиру 0,1%
210 мл – молока 2,5%
10 г – желатину
10 г – цукрозамінника
ванілін
Спосіб приготування
Банан, хлібці і какао змішати в блендері. Форму застелити харчовою плівкою і викласти основу для чізкейку. Вирівняти основу і зробити бортики.
Желатин залити молоком, розчинити на водяній бані (не кип'ятити).
Змішати сир, желатин, цукрозамінник, ванілін і збити до однорідної маси блендером.
Вилити на основу.
За бажанням можна прикрасити ягодами, кокосовою стружкою або стиглими фруктами.
Наступного разу, коли ви виходитиме з дому, уважніше подивіться на своє взуття – воно може розповісти про вашу особистість більше, ніж ви думаєте, передають Патріоти України. За словами провідного поведінкового психолога Джо Хеммінгса, взуття на може б...
Магній — один із тих мінералів, який відіграє величезну роль у підтримці нормальної роботи нашого тіла. Від підвищення виробництва енергії до підтримки міцних м’язів і кісток, це важливо для загального здоров’я. Але проблема полягає в тому, що багатьом...