Дуже смачно! ТОП-3 рецепти чизкейку без випічки (фото)

Це, напевно, найуніверсальніший десерт у світі. Адже його люблять усі, і навіть ті, хто байдужий до солодкого. Відомо, що прототипом сучасного чизкейку ласували ще давні греки, ну а найвідомішим у світі, мабуть, є чизкейк "Нью-Йорк". Цей смаколик по праву входить до списку всесвітньо відомої випічки, а сучасних його рецептів існує безліч. До вашої уваги 3 рецепти чизкейку без випічки. Це означає, що часу на його приготування знадобиться обмаль, тобто і спробуєте ви його максимально швидко, передають Патріоти України.

Чизкейк за 20 хвилин

Інгредієнти
  • 250 г – пісочного печива
  • 70 г – вершкового масла
  • 300 мл – жирних вершків (30-35%)
  • 300 г – сиру
  • 50 г – цукрової пудри
  • 20 г – желатину
  • 60 мл – води

⠀⠀
Спосіб приготування
⠀⠀

  1. Печиво подрібнити в крихту за допомогою блендера. Масло розтопити. Усе перемішати і висипати в форму, застелену фольгою, утрамбувати все склянкою. Можна зробити бортики.
  2. Желатин залити холодною водою на 5 хвилин.
  3. Змішати вершки, сир і пудру. Усе збити міксером упродовж 3-х хвилин. Крем стане повітряним і злегка щільним.
  4. Желатин розтопити і влити в масу тонкою цівкою через сито. Перемішати до однорідності.
  5. Вершковий крем вилити в форму і розрівняти ложкою. Поставити чизкейк на ніч у холодильник.

Чизкейк "Шоколадний пломбір"

Інгредієнти
  • 270 г – шоколадного пісочного печива
  • 70 г – вершкового масла
  • 300 г – сиру
  • 300 мл – вершків 33%
  • 300 г – молочного шоколаду

Спосіб приготування

  1. У блендері розмолоти в крихту печиво, додати розтоплене вершкове масло, добре перемішати і викласти в форму, прибрати в морозилку на 40 хв.
  2. Сир використовувати кімнатної температури, шоколад розтопити на водяній бані.
  3. Збити сир з 30 мл вершків, додати шоколад, перемішати міксером.
  4. В окремій мисці збити вершки до щільних піків і додати до шоколадної маси, обережно перемішати.
  5. Вилити в пісочну основу, розрівняти і відправити в холодильник на 6-7 годин.

Чизкейк низькокалорійний

Інгредієнти
  • 30 г – стиглого банана
  • 100 г – хлібців
  • 10 г – какао
  • 320 г – сиру 0,1%
  • 210 мл – молока 2,5%
  • 10 г – желатину
  • 10 г – цукрозамінника
  • ванілін

Спосіб приготування

  1. Банан, хлібці і какао змішати в блендері. Форму застелити харчовою плівкою і викласти основу для чізкейку. Вирівняти основу і зробити бортики.
  2. Желатин залити молоком, розчинити на водяній бані (не кип'ятити).
  3. Змішати сир, желатин, цукрозамінник, ванілін і збити до однорідної маси блендером.
  4. Вилити на основу.
  5. За бажанням можна прикрасити ягодами, кокосовою стружкою або стиглими фруктами.
  6. Поставити в холодильник на 1 годину.

Ви неправильно зберігали хліб! Що робити, щоб він залишався свіжим до тижня

неділя, 28 квітень 2024, 17:30

Під час зберігання хлібу господині допускають багато помилок. Через це досить часто залишки хлібу або ціла буханка просто викидаються у смітник, адже вони покрились пліснявою або стали твердими, передають Патріоти України. Щоб такого не відбувалось, по...

Навіщо додавати корицю до ранкової кави

неділя, 28 квітень 2024, 17:12

Каву ми п’ємо в основному через її стимулюючі властивості, передають Патріоти України. Це пов’язано з тим, що кофеїн, що міститься в ній, здатний швидко пробудити нас, а також покращити розумову діяльність. Ми полюбляємо каву за її аромат. Ці переваги ...