Квашена капуста - це ідеальна закуска на будь-якому застіллі. Вона відмінно підходить до будь-яких м'ясних страв і прекрасно поєднується з картоплею, яка завжди є на столі в якості гарніру. Пропоную найпростіший рецепт квашеної капусти, яка виходить дуже смачною і соковитою, передають Патріоти України.
Якщо капуста залишилася (що навряд чи), з неї можна приготувати борщ, покласти, як начинку, в пироги та вареники.
Приготування:
Капусту шаткуємо соломкою.
Моркву тремо на тертці.
У відповідній за розміром посуді з'єднуємо капусту з морквою і сіллю.
Краще це робити невеликими порціями, пересипаючи шари овочів сіллю.
Перетираємо овочі руками або за допомогою картоплем'ялки до появи соку. Потім зверху накриваємо бинтом і залишаємо при кімнатній температурі солитися на 2-3 доби.
Періодично капусту потрібно відкривати і «проколювати» (дерев'яною паличкою, шампуром і т.п.) до самого дна посуду. Так буде краще йти бродіння.
Готову квашену капусту доповнюємо за смаком цибулею, олією, ягодами брусниці ... Зберігаємо в холодильнику. Смачного!
Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...