Дуже смачно! Цю квашену капусту змітають зі столу швидше, ніж салати

Квашена капуста - це ідеальна закуска на будь-якому застіллі. Вона відмінно підходить до будь-яких м'ясних страв і прекрасно поєднується з картоплею, яка завжди є на столі в якості гарніру. Пропоную найпростіший рецепт квашеної капусти, яка виходить дуже смачною і соковитою, передають Патріоти України.

Якщо капуста залишилася (що навряд чи), з неї можна приготувати борщ, покласти, як начинку, в пироги та вареники.

Що потрібно:
3 кг білокачанної пізньої капусти;
2 моркви середнього розміру;
50 г солі.

Приготування:

Капусту шаткуємо соломкою.

Моркву тремо на тертці.

У відповідній за розміром посуді з'єднуємо капусту з морквою і сіллю.

Краще це робити невеликими порціями, пересипаючи шари овочів сіллю.

Перетираємо овочі руками або за допомогою картоплем'ялки до появи соку. Потім зверху накриваємо бинтом і залишаємо при кімнатній температурі солитися на 2-3 доби.

Періодично капусту потрібно відкривати і «проколювати» (дерев'яною паличкою, шампуром і т.п.) до самого дна посуду. Так буде краще йти бродіння.

Готову квашену капусту доповнюємо за смаком цибулею, олією, ягодами брусниці ... Зберігаємо в холодильнику. Смачного!

Водіям на замітку! Чому постійно сідає акумулятор в машині

неділя, 2 листопад 2025, 19:10

Деякі проблеми з автомобілем діагностуються дуже легко, наприклад, перегоріла лампочка. Просто увімкніть світло, обійдіть машину і подивіться, що не працює. Однак деякі несправності можуть виявитися справжнім кошмаром для діагностики, і "паразитні" роз...

Що ви бачите на картинці? Цей тест розкриє, ви мрійник чи реаліст

неділя, 2 листопад 2025, 17:58

Тести, що засновані на оптичних ілюзіях мають популярність, оскільки вони позиціюються як простий та захопливий спосіб дізнатися більше про справжню природу людини лише за кілька секунд. Ці завдання, засновані на складних візуальних образах, використов...