Квашена капуста - це ідеальна закуска на будь-якому застіллі. Вона відмінно підходить до будь-яких м'ясних страв і прекрасно поєднується з картоплею, яка завжди є на столі в якості гарніру. Пропоную найпростіший рецепт квашеної капусти, яка виходить дуже смачною і соковитою, передають Патріоти України.
Якщо капуста залишилася (що навряд чи), з неї можна приготувати борщ, покласти, як начинку, в пироги та вареники.
Приготування:
Капусту шаткуємо соломкою.
Моркву тремо на тертці.
У відповідній за розміром посуді з'єднуємо капусту з морквою і сіллю.
Краще це робити невеликими порціями, пересипаючи шари овочів сіллю.
Перетираємо овочі руками або за допомогою картоплем'ялки до появи соку. Потім зверху накриваємо бинтом і залишаємо при кімнатній температурі солитися на 2-3 доби.
Періодично капусту потрібно відкривати і «проколювати» (дерев'яною паличкою, шампуром і т.п.) до самого дна посуду. Так буде краще йти бродіння.
Готову квашену капусту доповнюємо за смаком цибулею, олією, ягодами брусниці ... Зберігаємо в холодильнику. Смачного!
З цього року почав діяти Закон «Про обов’язкове страхування…», що суттєво змінив правила на страховому ринку нашої країни. Дали старт поступовому підвищенню максимальних розмірів страхових виплат та наближенню їх до європейських стандартів. Крім того, ...
Полуниця – улюблений фрукт, як дітей, так і дорослих. Для того, щоб виростити її вдома, треба знати кілька нюансів. Наприклад, варто удобрювати її тричі на рік, щоб вона давала гарні плоди. Це пов’язано з тим, що полуниця зазвичай росте кілька років пі...