Такі апетитні вершкові макарони в соусі готуються в одній сковороді. Мити всього одну сковорідку набагато простіше і швидше, що робить це блюдо особливо привабливим для зайнятих господинь, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти для макаронів з вершковим соусом:
Приготування:
На сковороду наливаємо ложку рослинної олії. Насипаємо макарони і на середньому вогні обсмажуємо пару хвилин до появи золотистої скоринки. Цей трюк дозволить трохи посилити і поліпшити смак макаронів, а також допоможе їм зберегти форму після приготування, інформує Ukr.Media.
Коли макарони трохи підсмажилися, кладемо 1 плавлений сирок і вливаємо гаряче молоко. Накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо приблизно 10 хвилин.
За ці 10 хвилин кришку відкриваємо 1 раз приблизно через 5-7 хвилин від початку приготування, щоб перемішати. Після закінчення 10 хвилин ще раз перемішуємо — рідини має стати дуже мало, а сирок буде дуже м'яким. Вогонь прибираємо до мінімуму і потім під кришкою ще 2-3 хвилини.
Подаємо готові макарони у вершковому соусі з будь-яким м'ясним або рибним блюдом! Навіть без м'яса вони смачні самі по собі — спробуйте приготувати!
Детальніше про те, як приготувати макарони в одній сковороді, дивіться у відео нижче:
Зазвичай усі кладуть у нижні шухляди холодильника якісь овочі, зелень, фрукти. Однак так розподіляти продукти не рекомендується. У багатьох холодильниках на нижніх контейнерах спеціально пишуть попередження, що вони для цього не призначені, зазначають ...
Експертка з клінінгу поділилася простим трюком, який вона використовує, щоб її темний та чорний одяг зберігав свій колір та не вицвітав після прання. Кароліна МакКолі пояснила своїй аудиторії в TikTok, що є кілька речей, які вона додає в пральну машину...