Дуже смачно! Всього 15 хвилин - і незвичайні макарони у вершковому соусі готові

Такі апетитні вершкові макарони в соусі готуються в одній сковороді. Мити всього одну сковорідку набагато простіше і швидше, що робить це блюдо особливо привабливим для зайнятих господинь, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти для макаронів з вершковим соусом:

  • 200 г макаронів;
  • 1 ст. л. рослинної олії;
  • 1 плавлений сирок;
  • 500 мл молока;
  • сіль і спеції за смаком (дуже смачно з орегано і сухим часником).

Приготування:

На сковороду наливаємо ложку рослинної олії. Насипаємо макарони і на середньому вогні обсмажуємо пару хвилин до появи золотистої скоринки. Цей трюк дозволить трохи посилити і поліпшити смак макаронів, а також допоможе їм зберегти форму після приготування, інформує Ukr.Media.

Коли макарони трохи підсмажилися, кладемо 1 плавлений сирок і вливаємо гаряче молоко. Накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо приблизно 10 хвилин.

За ці 10 хвилин кришку відкриваємо 1 раз приблизно через 5-7 хвилин від початку приготування, щоб перемішати. Після закінчення 10 хвилин ще раз перемішуємо — рідини має стати дуже мало, а сирок буде дуже м'яким. Вогонь прибираємо до мінімуму і потім під кришкою ще 2-3 хвилини.

Подаємо готові макарони у вершковому соусі з будь-яким м'ясним або рибним блюдом! Навіть без м'яса вони смачні самі по собі — спробуйте приготувати!

Детальніше про те, як приготувати макарони в одній сковороді, дивіться у відео нижче:

Допоможуть позбутися жиру на животі! ТОП-5 напоїв, які слід пити перед сном

субота, 18 травень 2024, 21:28

Схуднення вимагає терпіння, дисципліни та зосередженості на підтримці здорового способу життя. Звертаючи увагу на те, що ви споживаєте перед сном, ви можете суттєво вплинути на процес втрати ваги. За словами News Bytes, включення цих п'яти напоїв перед...

Вдвічі більше смаку та аромату! Названо найкращі спеції для фаршу в чебуреки

субота, 18 травень 2024, 21:07

Фарш для чебуреків - повноцінна начинка, яку потрібно правильно підготувати та ароматизувати. Якщо цього не зробити, смак буде досить прісний. М’ясо та й м’ясо, але ж хочеться відчути більше смаку. Для цього потрібні спеції. Для кожного різновиду м’яса...