мачно перекусити можна разом з паштетом з квасолі. Це виходить так смачно, що неможливо зупинитись їсти бутерброди. Хочеться намастити ще одну скибку хліба та відчути цей неповторний смак з італійським акцентом.
Для приготування страви вам знадобляться наступні компоненти:
Для приготування квасолевого паштету можна брати як консервовані, так і свіжо відварені бобові. Тепер вам треба просто всі інгредієнти покласти в блендер та перемолоти до однорідної консистенції.
За бажанням можна додати зелень на ваш вибір. Доповніть смак сіллю та перцем. А тепер просто намастіть скибку хліба. І все, перекус готовий. Смачного!
Важкі ковдри вже кілька років активно рекламують як засіб від стресу та тривожності. Виробники переконують, що вони здатні забезпечити якісний сон і відчуття безпеки, подібне до обіймів, передають Патріоти України. Їхня популярність різко зросла, коли ...
З нагоди Міжнародного дня собаки було опубліковано нове дослідження, яке розкриває найрозумніші породи, передають Патріоти України. Його провела британська організація Dog Friendly Retreats. "Оскільки все більше сімей вирішують подорожувати та відпочив...