Дуже смачно! З цим паштетом неможливо зупинитись їсти бутерброди

мачно перекусити можна разом з паштетом з квасолі. Це виходить так смачно, що неможливо зупинитись їсти бутерброди. Хочеться намастити ще одну скибку хліба та відчути цей неповторний смак з італійським акцентом.

Інгредієнти

Для приготування страви вам знадобляться наступні компоненти:

  • консервована квасоля — 300 г;
  • в’ялених помідори — 100 г;
  • паприка — 1 ч.л.;
  • оливкова олія — 1 ст.л.;
  • часник — 2 зубки;
  • зелень за бажанням.

Як приготувати

Для приготування квасолевого паштету можна брати як консервовані, так і свіжо відварені бобові. Тепер вам треба просто всі інгредієнти покласти в блендер та перемолоти до однорідної консистенції.

За бажанням можна додати зелень на ваш вибір. Доповніть смак сіллю та перцем. А тепер просто намастіть скибку хліба. І все, перекус готовий. Смачного!

Дуже смачно! Що приготувати з вівсяних пластівців, якщо не кашу на сніданок

вівторок, 21 травень 2024, 0:08

Вівсянка та каша - нероздільні поняття. Якщо ви також не володієте ідеями, які ще смаколики та страви з пластівців можна приготувати, тоді можемо поділитися цікавим варіантом. Зробіть апетитне смузі, яке має всі шанси стати популярним для вашого раціон...

А ви це знали? Чи справді небезпечно лягати спати з мокрим волоссям - фахівці шокували відповіддю

понеділок, 20 травень 2024, 23:55

Якщо ви надаєте перевагу вечірньому, а не ранковому душу, то у вас може виникнути спокуса застрибнути в ліжко, поки волосся ще мокре. . Хто має час на сушку феном, коли треба виспатися? Але якщо це так, то, можливо, вам також доводилося чути, що спати ...