Дуже смачний і з пікантними нотками: Лише три інгредієнти - і чудовий салат готовий

Дуже простий і смачний салат з субпродуктами! Салат з сердечками і цибулею легко готувати і приємно смакувати. Здавалося б, мінімальний і напрочуд простий набір інгредієнтів, але у своєму поєднанні вони створюють неповторний смак з пікантними гострими нотками, передають Патріоти України.

Таку просту і водночас дуже ситну страву можна приготувати як на звичайну сімейну вечерю, так і подати до святкового столу. Давайте готувати разом, інформує Ukr.Media.

Необхідні продукти:

  • 500 грамів печінки
  • 500 грамів курячих сердечок
  • 150 грамів цибулі
  • 2 столові ложки майонезу
  • 1 зубчик часнику
  • зелень

Для маринаду:

  • 2 чайні ложки солі
  • 1 столова ложка цукру
  • 2 столові ложки оцту 9%
  • 150 мілілітрів води

Починаємо приготування:

  1. Серце і печінку промиваємо, а потім відварюємо до готовності в різних каструлях. Печінку відварюємо 7 хвилин, а серце 1 годину.
  2. Готові субпродукти дістаємо з води і охолоджуємо.
  3. Цибулю нарізаємо тонкими кільцями. Кладемо в миску, додаємо сіль, цукор, оцет і воду. Все перемішуємо і залишаємо на кілька хвилин.
  4. Серце і печінку нарізаємо невеликими шматочками і кладемо в миску.
  5. З цибулі зливаємо маринад і додаємо її до м'ясних продуктів. Туди ж кладемо майонез, подрібнений зубчик часнику і зелень. Салат солимо і перчимо за смаком, а потім перемішуємо і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Хіти тижня. Картопляний рулет з фаршем у духовці - чудова альтернатива дерунам

п’ятниця, 17 вересень 2021, 0:10

Мало хто любить готувати деруни, оскільки доводиться тривалий час стояти біля плити. Ми знайшли вихід з цієї ситуації і пропонуємо вам приготувати один великий дерун з начинкою з м'яса в духовці, передають Патріоти України. . Деякі скажуть, але ...

Хіти тижня. Шалено смачний рецепт голландських млинців - під час випічки буквально "вибухають" без соди, дріжджів і розпушувача

четвер, 16 вересень 2021, 22:00

Dutch baby (голландська крихта) - млинець, який запікається в духовці та під час випічки буквально "вибухає", передають Патріоти України. Їх можна зробити солодкими або солоними. Солодкі традиційно поливають лимонним соком і посипають цукровою пу...