
Ви з радістю відкриєте серед зими баночку смачних баклажанів в томаті. Ця консервація чимось схожа на лечо, тільки тут замість болгарських перців - баклажани, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування баклажанів на зиму:
Всі інгредієнти помити і посушити.
Свіже яблуко, дуже доповнить смак, але можна і без нього.
Всі овочі, крім баклажана, нарізати і подрібнити за допомогою м'ясорубки (або блендера, тільки не занадто дрібно!) і помістити в посуд для варіння.
Поставити на плиту, додати сіль з цукром і рослинну олію. Нагріти до кипіння, додати оцет і закип'ятити.
Баклажани нарізати товстими кружечками або півкільцями і покласти в киплячий маринад.
Варити на середньому вогні протягом 20 хвилин, після чого розкласти разом з маринадом в гарячі стерилізовані банки і закатати.
Зберігти в темному і прохолодному місці.
Помилка у виборі iPad коштує дорого — в кращому випадку доведеться миритися з повільною роботою, в гіршому — планшет припадатиме пилом на полиці. Лінійка 2025 року пропонує чотири моделі, кожна з яких є найкращою для своїх завдань, але абсолютно не під...
Як це може зашкодити очам - розповідає офтальмолог мережі «Новий Зір» Руслан Казбекович Тамбієв, лікар вищої категорії, офтальмохірург, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У повсякденному житті ми рідко замислюємося, що часто перенавантажує...