Дуже смачний салат з помідорів, який сподобається всім - будете готувати його кожен день

Помідорчики по-корейськи - дуже простий і дуже смачний рецепт, смачно з будь-яким гарніром і з м'ясними стравами, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • помідори — 1 кг.
  • болгарські перці — 2 шт.
  • гіркий перець — 1 шт.
  • рафінована олія — 50 мл.
  • оцет 9% — 30 мл.
  • часник — 6 зубків
  • зелень — пучок (будь-яка, в рецепті петрушка)
  • коріандр — 1 ч.л.
  • чорний мелений перець — 1/2 ч.л.
  • сіль — 1 с.л.
  • цукор — 2 с.л.

Приготування

1. Перекручуємо часник і перець (гіркий, болгарський) і частину зелені, а решту зелень дрібно нарізаємо. Додаємо всі наші спеції, сіль, цукор, олію, оцет і перемішуємо.

2. Помідори нарізаємо шматочками і частину викладаємо в трьох літрову банку на дно та потихеньку зверху заливаємо нашим соусом, викладаємо решту помідорів і так само заливаємо нашою сумішшю.

3. Закриваємо кришкою, трохи струшуємо, щоб все краще розподілилося, перевертаємо догори ногами і відправляємо в холодильник на добу (складаємо в трьох літрову банку і перевертаємо для того, щоб, коли через добу ви дістали помідори то верхні можна було відразу їсти, а нижні ще трохи промаринувалися).

Подробиці дивіться в короткому відео.

Смачного!

Джерело: Ukr.Media

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...