Помідорчики по-корейськи - дуже простий і дуже смачний рецепт, смачно з будь-яким гарніром і з м'ясними стравами, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Перекручуємо часник і перець (гіркий, болгарський) і частину зелені, а решту зелень дрібно нарізаємо. Додаємо всі наші спеції, сіль, цукор, олію, оцет і перемішуємо.
2. Помідори нарізаємо шматочками і частину викладаємо в трьох літрову банку на дно та потихеньку зверху заливаємо нашим соусом, викладаємо решту помідорів і так само заливаємо нашою сумішшю.
3. Закриваємо кришкою, трохи струшуємо, щоб все краще розподілилося, перевертаємо догори ногами і відправляємо в холодильник на добу (складаємо в трьох літрову банку і перевертаємо для того, щоб, коли через добу ви дістали помідори то верхні можна було відразу їсти, а нижні ще трохи промаринувалися).
Подробиці дивіться в короткому відео.
Смачного!
Ви любите гостру їжу? Відповідь на це питання — один із найкращих лакмусових папірців у кулінарному світі. Як виявилося, є причина, чому ви віддаєте перевагу такій їжі. Що відбувається з нашим організмом і звідки такі уподобання, розповідає Eat This No...
Мурахи в будинку — поширена проблема, особливо навесні і влітку. Перш ніж потягнутися до хімікатів, дізнайтеся про природні методи відлякування мурах, пише видання Deccoria, передають Патріоти України. Оцет — один з найефективніших природних засобів ві...