
Помідорчики по-корейськи - дуже простий і дуже смачний рецепт, смачно з будь-яким гарніром і з м'ясними стравами, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
1. Перекручуємо часник і перець (гіркий, болгарський) і частину зелені, а решту зелень дрібно нарізаємо. Додаємо всі наші спеції, сіль, цукор, олію, оцет і перемішуємо.
2. Помідори нарізаємо шматочками і частину викладаємо в трьох літрову банку на дно та потихеньку зверху заливаємо нашим соусом, викладаємо решту помідорів і так само заливаємо нашою сумішшю.
3. Закриваємо кришкою, трохи струшуємо, щоб все краще розподілилося, перевертаємо догори ногами і відправляємо в холодильник на добу (складаємо в трьох літрову банку і перевертаємо для того, щоб, коли через добу ви дістали помідори то верхні можна було відразу їсти, а нижні ще трохи промаринувалися).
Подробиці дивіться в короткому відео.
Смачного!
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...
На початку стосунків усе здається ідеальним, а закохані не можуть насититися одне одним. З часом певні фактори можуть почати руйнувати навіть найміцніші відносини, передають Патріоти України. Немає універсального рецепта, але спільна готовність працюва...