Дуже старять! Яких кольорів помади варто уникати жінкам після 40

Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України.

Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врахування природних відтінків вашої шкіри, теплих, холодних або нейтральних. Наприклад, світлі відтінки губної помади не покращують і не додають тепла вашому обличчю, вони можуть надати вам "хворобливого та нездужаючого" вигляду, пише OBOZ.UA.

Жінки старше 40 років, які прагнуть додати своєму вигляду "сяяння або молодості", повинні уникати цих кольорів, оскільки вони у такому віці є табу, на думку експертів. Холодні півтони добре доповнюють сливові, світло-ягідні та рожеві тони.

Помада – це не єдине, на що варто звернути увагу тим, хто прагне мати більш молодий вигляд за допомогою макіяжу. З віком губи стають тоншими, вироблення колагену зменшується, а м’язи навколо рота трохи втрачають силу.

Але є кілька способів надати губам кращого вигляду. Щоб ваші губи виглядали повнішими під час нанесення помади, праймер допоможе зупинити розтікання продукту над лінією губ.

Нанесення коректора навколо зовнішнього краю губ також може допомогти їм виглядати менш худими — не забудьте розтушувати його.

Поєднання двох різних відтінків помади — трохи темнішого на зовнішніх краях і світлішого в центрі — це швидкий спосіб додати глибини та об’єму постарілим губам. Додавання трохи хайлайтера або блиску в центр створює повніший вигляд.

Це варто знати! Чи зневоднює нас кава

вівторок, 16 грудень 2025, 23:10

Для багатьох із нас аромат кави вранці є одним із найефективніших способів розпочати день. Однак коли ми тягнемося до улюбленої чашки гарячого напою, тихий голос в глибині свідомості повторює попередження про те, що кава нібито вимиває воду з організму...

А ви це знали? Не в холодильнику: Ось де зберігати шоколад, щоб він довго залишався смачним

вівторок, 16 грудень 2025, 19:10

Перед різдвяно-новорічними святами у наших домівках може зібратися непоганий запас шоколаду: від цукерок до інших виробів. З часом ви можете виявити, що цей шоколад став крейдяним або втратив свій насичений смак, передають Патріоти України. Часто це т...