Дуже старять! Названо відтінки тіней для повік, які заборонені у зрілому віці

Використання тіней - один з найкращих способів підкреслити очі і швидко зробити ефектний макіяж буквально парою продуктів. Але, як і будь-яку іншу косметику, їх потрібно застосовувати відповідно до стану вашої шкіри, форми очей та кольору обличчя, передають Патріоти України.

Видання SheFinds звернулось до Керрін Джексон – гримерки, яка працює в кіно, а також професійного візажиста Оскара Веласкеса, щоби дізнатись, від яких тіней краще відмовитись жінкам старшим за 40 років. У цьому віці починає бути помітним провисання верхньої повіки і деякі кольори та відтінки можуть сильно це підкреслити. На додачу експерти назвали два типи тіней, які спрацюють на зрілій шкірі дуже вдало.

Кольори, яких варто уникати

Червоний металік

Сам по собі червоний колір може не просто додати вам віку, але й зробити ваш погляд дуже втомленим, створюючи в цілому нездоровий образ. Тому в будь-якому віці потрібно обирати червоні тіні з великою обережністю. Якщо ж додати до цієї гами ефект металік, то він ще дужче підкреслить текстуру шкіри і накине вам зайвих років. Його взагалі варто уникати в макіяжі, якщо ви не хочете виділити зморшки.

Яскраво-малиновий колір

Так само зрілій шкірі не завжди пасує яскравий малиновий відтінок. Цей відтінок складно нанести правильно, адже саме він з’являється на обличчі, коли ми страждаємо на алергічну реакцію чи інше запалення очей. Використання малинових тіней може також створити враження, що ви щойно довго і сильно плакали. І це не можна назвати дуже привабливим.

Прозорий блиск

Прозорі тіні для повік з шимером також не найкращий варіант, оскільки вони можуть підкреслити тонкі зморшки. Дрібні світловідбивні елементи в таких продуктах тільки посилюють видимість текстури шкіри, яку ми зазвичай намагаємося, навпаки, згладити макіяжем.

Тіні, які найкраще підійдуть зрілій шкірі

Сатинові тіні

Тіні для повік з сатиновим фінішом виділяються тонким, елегантним натяком на сяйво. При цьому на відміну від матових, які лягають досить пласким шаром, вони на додачу створюють певний об’єм. А ще такі тіні не занадто яскраві і не мерехтливі. Вони допомагають створити гладенький макіяж та візуальний ефект зволоженої шкіри.

Нейтральні матові тіні

Але зовсім відмовлятись від матових тіней теж не варто. Нейтральні відтінки таких продуктів приховують природну текстуру і добре розтушовуються. Особливо, якщо обрати кремову формулу замість менш пластичної пудрової.

Психологічний тест визначить, коли ви зустрінете свою пару

четвер, 25 липень 2024, 17:13

Знайти пару до шкарпетки після прання так само непросто, як і зустріти відповідну людину в реальному житті. Тож ми пропонуємо вам пройти тест, щоб дізнатися, коли це трапиться, передають Патріоти України. Якщо ви досі не зустріли другу половинку, ми мо...

А ви це знали? Чи потрібно змивати кондиціонер для волосся - ось як найкраще використовувати засіб

четвер, 25 липень 2024, 16:56

Кожна сучасна дівчина знає, що після миття волосся обов’язково потрібно застосовувати кондиціонер. Однак будь-який засіб важливо використовувати правильно, передають Патріоти України. Лікар-трихолог Оксана Варламова розповіла Фактам ICTV, чи потрібно з...