Дуже старять! ТОП-5 принтів, які додають віку жінкам - краще від них відмовитися

У будь-якому віці жінка прагне мати гарний вигляд, використовуючи різні принти в одязі. Проте стилісти наголошують, що принти є дуже мінливими, адже швидко входять і виходять із циклу трендів, передають Патріоти України.

Проте є такі візерунки, які мають невдалий віигляд завжди, попри модні віяння. Серед принтів, які візуально додають жінкам віку, стилісти виокремлюють абстракцію та великі квіти, пише Bestlifeonline.

Абстрактні принти

Сертифікована імідж-стилістка і засновниця Elizabeth Kosich Styling Елізабет Косіч каже, що абстрактні принти слід використовувати вкрай обережно. А старшим жінкам їх краще оминати взагалі. "Абстрактні мотиви мають тенденцію до сміливих форм, масштабів і кольорів, які швидко переважають і затьмарюють того, хто їх носить", – наголосила Елізабет.

Ditsy принти

Ditsy – це квітковий фон з дрібними квітами. Його часто використовують у дитячому одязі, а також на простирадлах і ковдрах. Проте цей ніжний принт виглядає недоречно на поважних панянках. "Симпатичний і невинний мотив пасує молоді та дівчаткам, але не підходить для іміджу дорослої людини. Якщо вам подобаються квіти, вибирайте візерунок середньої гами", – порадила Елізабет Косіч

Геометричні принти

Геометричні візерунки великі та яскраві. За словами стилістів, з віком контраст людини пом’якшується і сміливі візерунки з геометричними елементами краще не застосовувати у своєму гардеробі.

"Чіткі форми та кути можуть здаватися занадто різкими, а поєднання кольорів часто є більш інтенсивними та контрастними, ніж наші власні. Коли це станеться, це може змусити людей не побачити ваші особисті риси, а лише ті, які ви маєте в одязі", – застерегла Косіч.

Великі квіти

Єнія Ернандес Фонсека, стиліст Margo Paige каже, що подібно до мікроквітів, масштабні принти також можуть мати ефект старіння, особливо принти з вінтажною або надто насиченою естетикою. "Великі квіти можуть створити візуальний ефект захаращеності, який може здатися застарілим. Також великі квіткові принти створюють більш консервативний або традиційний образ, який може візуально змусити вас постаріти вас за декілька років", – наголошує стилістка.

Якщо ви все ж дуже любите масштабні квіткові принти, то Ернандес Фонсека пропонує поєднувати їх із більш сучасними аксесуарами, такими як прикраси, сумка чи піджак.

Барокові гравюри

Боги у світі моди Гуччі та Версаче зробили барокові принти популярними, тож їх можна часто побачити в магазинах одягу по всьому світі.

"Принти в стилі бароко занадто прикрашені, особливо з повторюваними візерунками. Якщо ви прихильник бароко, вибирайте асиметричний принт зі збалансованим простором навколо об’єкта, щоб досягти кращої композиції", – наголосила Ернандес Фонсека.

Ви будете вражені! Вчені виявили раптовий побічний ефект вживання кави

середа, 24 липень 2024, 22:45

Кофеїн може посилювати негативний вплив хронічного недосипання на сіру речовину нашого мозку. Про це пише PsyPost, передають Патріоти України. У науковій роботі, проведеній у дослідницькому центрі Німецького аерокосмічного центру в Кельні, взяли участ...

А ви це знали? ТОП-5 "здорових" продуктів, які викликають здуття - після них може бути погано

середа, 24 липень 2024, 22:15

Ви думаєте, що правильно харчуєтесь і займаєтесь спортом, але все ще відчуваєте здуття живота, гази та неприємні відчуття? Причина може бути не такою очевидною, як здається, передають Патріоти України. Видання eatthis.com опублікувало п'ять продуктів, ...