Коцюрба поєднує в собі маленькі галушки, картоплю і хрумкі шкварочки з м'ясом. Ця давня козацька страва особливо підкреслює ситість та вишуканість української кухні, говорить фудблогерка із Закарпаття Ольга Салкай (вона ж "Закарпатська господиня"), передають Патріоти України.
Рецепт цієї страви на її каналі за кілька днів зібрав уже понад 20 тисяч переглядів. І не дивно — адже з настанням холодів саме гарячі і ситні страви привертають до себе увагу.
Для приготування коцюрби знадобляться:
Етапи приготування
Картоплю ріжемо на доволі крупні частинки і відварюємо.
З борошна, кефіру, яйця і солі замішуємо тісто на галушки. Добре вимішавши, скочуємо в ковбаску і ріжемо, як на ліниві вареники.
Заправкою для коцюрби слугує підсміжена з цибулею підчеревина (можна замінити її на бекон або ж просто на сало з проріззю).
Для подачі кладемо в тарілку картоплю, зверху — галушки, додаємо заправку і посипаємо порізаною зеленою цибулею.
Готуйте з любов'ю до традицій і хай вам смакує!
Багато хто з нас чув про чотири типи особистості за Гіппократом: сангвінік, меланхолік, холерик і флегматик. Здивує, але характеристика "батька медицини" з V століття до н.е. досі актуальна, хоча не єдина. Інтерес до нових методів дослідження особистос...
Це оптичне ілюзія - тест, який допоможе виявити твої основні риси особистості, передають Патріоти України. Це зображення дасть відповідь на питання, чи ближче ти до «псиних» чи «кітячих» рис характеру. Складно в це повірити? Давай перевіримо, скільки в...