Кісточки від яблук містять амігдалін, який при розщепленні в організмі може утворювати ціанід — токсичну речовину. Однак для того, щоб це стало проблемою, потрібно з'їсти дуже велику кількість кісточок, передають Патріоти України
У звичайних умовах (якщо ви випадково проковтнули кілька кісточок) це не несе великої небезпеки для здоров'я, оскільки кількість ціаниду буде дуже маленька і швидко виводитиметься з організму.
Проте варто зазначити, що кісточки мають дуже жорстку оболонку, яка складно переварюється, тому більшість з них просто виводяться через травну систему, не завдаючи шкоди.
Якщо з'їсти кісточки в помірних кількостях, це не повинно викликати проблем. Але якщо їх є дуже багато — краще обережно ставитись до їх вживання.
Вчені пропонують неочікуване рішення: якщо не можеш заснути, надінь шкарпетки перед сном, передають Патріоти України. Цей на перший погляд дивний лайфхак допомагає:. Дослідження підтверджують ефективність навіть при температурі до 23°C у спальні — вище...
Процес схуднення може бути виснажливим, особливо коли йдеться про харчування. Підрахунок калорій, макронутрієнтів, споживання достатньої кількості білка, обмеження вуглеводів, питний режим — усе це може нагадувати повноцінну роботу. На щастя, є продукт...