Два яйця, чашка і 5 хвилин часу: Як приготувати омлет у мікрохвильовці

Омлет у мікрохвильовці для дітей і дорослих - ідеальний варіант сніданку, адже часто ми біжимо на роботу, не встигаємо нормально зібратися і навіть поїсти. УНІАН підкаже, як нагодувати себе і близьких смачною стравою за пару хвилин, передають Патріоти України.

Омлет в мікрохвильовці в чашці - рецепт

Інгредієнти:

  • Яйця - 2 шт.
  • Сир твердий - 20 г
  • Кріп свіжий - 2 гілочки
  • Сіль - 1 щіпка

У миску вбити яйця, посолити і збити виделкою. Всипати тертий сир і нарізаний кріп, перемішати. Перелити в чашку, яка підходить для мікрохвильовки (без позолоти або металевих елементів), поставити в СВЧ-піч на 1-2 хвилини при середній потужності. Вуаля - омлет в чашці в мікрохвильовці готовий.

Омлет з молоком в мікрохвильовці - рецепт

Інгредієнти:

  • Яйця - 2 шт.
  • Молоко - 40 мл
  • Ковбаса напівкопчена (або будь-яка інша) - 60 г
  • Петрушка свіжа - кілька гілочок
  • Масло вершкове - 1 ч. ложка
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Яйця вбити в ємність, додати тепле молоко, сіль і перець, збити віночком або виделкою. Дрібно нарізати ковбасу, подрібнити петрушку. Чашку для мікрохвильовки змастити всередині вершковим маслом, перекласти туди ковбасу і петрушку, залити інгредієнти яєчною сумішшю. Поставити в СВЧ-піч і не забути, скільки готувати омлет в мікрохвильовці - 3 хвилини при потужності 800W.

Народні прикмети на 22 червня: Про що пихатий Гітлер і не здогадувався. - Що українці спрадавна уникали робити цього дня, принаймні до обіду

субота, 21 червень 2025, 18:46

Українці з дідів-прадідів не починали б воєнних дій та багато іншого у найдовший день року, через виверені століттями народні прикмети. 22 червня за новим календарним стилем (5 липня - за старим) - день пам'яті священномученика Євсевія, єпископа Самоса...

Є секрети! Як вибрати солодкий кавун у магазині

субота, 21 червень 2025, 18:35

Хоча кавуни можуть здаватися дуже схожими, вони ледь помітно відрізняються за зовнішнім виглядом, і саме ці деталі можуть розповісти вам найбільше. Солодкий кавун зазвичай має темно-зелену шкірку з чітко позначеними смужками. Якщо вона матова, а не бли...