
Тушкована капуста - це чудовий варіант ситної страви на вашому столі. Перед її смаком та ароматом навряд чи хтось встоїть, передають Патріоти України.
Традиційна страва готується власне з самої капусти з додаванням солі, перцю, щіпки цукру та засмажки з цибулі, моркви та томатної пасти. Today розповідає, що можна додати у страву, щоб суттєво покращити її смак. Страва вийде настільки смачною, що всі гості попросять рецепт.
Поліпшити смак тушкованої капусти здатне борошно – без неї страва вийде рідкісною та з неприємною кислинкою. На кілограм продукту достатньо однієї їдальні ложки.
Досвідчені кулінари додають муку|борошно|, попередньо обсмаживши її на сухій сковороді. Додавати його можна безпосередньо при приготуванні засмаження. Під час приготування слід стежити, щоб не утворилися грудочки й овочі не пригоріли.
Борошно прибирає зі страви рідкість і зайву кислинку, що є у багатьох сортах капусти. Смак страви стає ніжнішим і яскравіше вираженим.
Також до тушкованої капусти слід додати коріандр — природний "підсилювач смаку". Тушкована капуста з ним набуде цікавого присмаку. На сотейник об’ємом 3-4 літри слід взяти приблизно 1 чайну ложку коріандру.
Яйця - дуже смачний, корисний і цінний продукт, який фахівці рекомендують їсти щодня. З них можна приготувати смачну яєчню, а також омлети, салати, і просто зварити яйця пашот, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz розповідає, чому не можна збе...
Оптична ілюзія обіцяє за лічені секунди розповісти про ваш рівень готовності до ризику в житті. Зображення містить лише два основні елементи - слона та дві людські долоні, але те, що ви побачите першим, нібито вказує на глибоко приховані риси характеру...