Два продукти, що роблять котлети гумовими

Кожна господиня хоче приготувати соковиті котлети, з ніжним фаршем, але щоб і не розпадалися при смаженні. Сучасні господині зруйнували стереотип про два традиційні інгредієнти, які лише псують смак котлет, передають Патріоти України.

Подробиці

Не варто додавати яйця для “скріплення”, якщо у м’ясному фарші є помірна кількість білого хліба, то вони не розпадуться. Просто фарш треба добре “відбити” перед смаженням, щоб на долоні тримався. Саме яйця дають готовій страві “гумовий ефект”.

Другим компонентом є молоко. Багато господинь думають, що замочена біла булка додасть соковитості та ніжності котлетам. Насправді ж молочний та м’ясний білки при поєднанні роблять страву сухою та жорсткою. Замочуйте хліб у воді і ваші котлети будуть соковитими.

Золота година сну: Названо точний час, коли тіло відновлюється найкраще

понеділок, 17 листопад 2025, 7:15

Час засинання може впливати на здоров’я не менше, ніж сама тривалість сну. Вчені стверджують: існує так звана "золота година", у яку найкраще лягати спати, незалежно від того, жайворонок ви чи нічна сова, передають Патріоти України. Дослідження Європей...

Народні прикмети на 17 листопада: Чого сьогодні каркають ворони

понеділок, 17 листопад 2025, 7:08

Православне свято 17 листопада за новим календарем (30 листопада за старим) - день пам'яті Григорія Чудотворця, першого єпископа Неокесарійського, який все життя присвятив служінню Христу. У народному календарі - Григорій Зимоуказатель. За юліанським ...