Два продукти, що роблять котлети гумовими

Кожна господиня хоче приготувати соковиті котлети, з ніжним фаршем, але щоб і не розпадалися при смаженні. Сучасні господині зруйнували стереотип про два традиційні інгредієнти, які лише псують смак котлет, передають Патріоти України.

Подробиці

Не варто додавати яйця для “скріплення”, якщо у м’ясному фарші є помірна кількість білого хліба, то вони не розпадуться. Просто фарш треба добре “відбити” перед смаженням, щоб на долоні тримався. Саме яйця дають готовій страві “гумовий ефект”.

Другим компонентом є молоко. Багато господинь думають, що замочена біла булка додасть соковитості та ніжності котлетам. Насправді ж молочний та м’ясний білки при поєднанні роблять страву сухою та жорсткою. Замочуйте хліб у воді і ваші котлети будуть соковитими.

Не ігноруйте! Падіння уві сні попереджає про зміни у житті

середа, 8 жовтень 2025, 5:40

Сни про падіння - одні з найпоширеніших і найсильніших. Вони можуть викликати відчуття тривоги навіть після пробудження. Народна мудрість та психологи пояснюють, що падіння уві сні має кілька значень, передають Патріоти України. Втрати контролю Сон, д...

ТОП-3 причини, чому кава може допомогти схуднути та як її правильно пити

вівторок, 7 жовтень 2025, 23:10

Кава не є чарівним засобом для схуднення, але наукові дослідження показують, що вона може стати корисним доповненням до вашого раціону. Експерти виділяють три основні механізми, завдяки яким кава може сприяти контролю ваги, передають Патріоти України. ...