Кожна господиня хоче приготувати соковиті котлети, з ніжним фаршем, але щоб і не розпадалися при смаженні. Сучасні господині зруйнували стереотип про два традиційні інгредієнти, які лише псують смак котлет, передають Патріоти України.
Не варто додавати яйця для “скріплення”, якщо у м’ясному фарші є помірна кількість білого хліба, то вони не розпадуться. Просто фарш треба добре “відбити” перед смаженням, щоб на долоні тримався. Саме яйця дають готовій страві “гумовий ефект”.
Другим компонентом є молоко. Багато господинь думають, що замочена біла булка додасть соковитості та ніжності котлетам. Насправді ж молочний та м’ясний білки при поєднанні роблять страву сухою та жорсткою. Замочуйте хліб у воді і ваші котлети будуть соковитими.
Набряки ніг влітку — часта проблема, особливо у спеку, коли судини розширюються, а рідина затримується в тканинах. Ось дієві поради, як полегшити або запобігти цьому, передають Патріоти України. Норма: 1,5–2 л чистої води на день (без врахування чаю, к...
Ось перелік груп і конкретних продуктів, від яких варто утриматися або звести до мінімуму влітку, а також пояснення, чому це корисно, передають Патріоти України. Підсумовуючи, у спекотну пору варто виключити або суттєво обмежити:. Натомість обирайте ле...