
Деруни - унікальна страва. Попри те, що готувати смачні, хрумкі та соковиті картопляні оладки зовсім нескладно, їх усі люблять. Але, як виявилось, навіть смак ідеалу можна покращити, передають Патріоти України.
Варто додати деякі продукти — і смак страви заграє новими барвами. На Ukr.Media розповіли, що це за диво-компоненти.
Готувати деруни зовсім нескладно. Потрібно взяти звичайнісінькі продукти — картоплю, ріпчасту цибулю та сіль. Борошно додають рідко, лише якщо тісто вийшло занадто рідким. А можна додати ще дещо, що перетворить звичайні картопляні коржі на вишукану ресторанну страву.
Гриби можна брати свіжі або сушені. Якщо гриби свіжі, їх слід тонко нарізати та додати в картопляне тісто. З сушеними грибами все трохи складніше — їх потрібно попередньо відварити, а потім подрібнити, не без допомоги блендера. Але в обох випадках буде дуже смачно. Картопля та гриби утворюють ідеальний метч.
Цей продукт зробить деруни більш вишуканими. Натертий сир слід покласти у готове картопляне тісто і перемішати, а потім смажити. Підійде і сир, нарізаний слайсами. Його кладуть всередину коржів таким чином: наливають частину тіста на сковороду, кладуть шматок сиру та накривають ще порцією тіста. Смажать до готовності.
Більшість людей наносять антиперспірант автоматично - зазвичай вранці перед виходом з дому. Але експерти з догляду за тілом попереджають: час використання має вирішальне значення, і саме тут багато хто припускається помилки, передають Патріоти України....
Християни східного обряду 17 грудня за новим стилем вшановує пам'ять старозавітного пророка Даниїла і трьох отроків Ананія, Азарія і Мисаїла. За старим стилем 17 грудня церква вшановувала пам'ять священномучениці Варвари Іліопольської. Наші предки в це...