Два продукти зроблять звичайні деруни шедевром! Хитрий трюк досвідчених господинь

Деруни - унікальна страва. Попри те, що готувати смачні, хрумкі та соковиті картопляні оладки зовсім нескладно, їх усі люблять. Але, як виявилось, навіть смак ідеалу можна покращити, передають Патріоти України.

Варто додати деякі продукти — і смак страви заграє новими барвами. На Ukr.Media розповіли, що це за диво-компоненти.

Готувати деруни зовсім нескладно. Потрібно взяти звичайнісінькі продукти — картоплю, ріпчасту цибулю та сіль. Борошно додають рідко, лише якщо тісто вийшло занадто рідким. А можна додати ще дещо, що перетворить звичайні картопляні коржі на вишукану ресторанну страву.

Гриби

Гриби можна брати свіжі або сушені. Якщо гриби свіжі, їх слід тонко нарізати та додати в картопляне тісто. З сушеними грибами все трохи складніше — їх потрібно попередньо відварити, а потім подрібнити, не без допомоги блендера. Але в обох випадках буде дуже смачно. Картопля та гриби утворюють ідеальний метч.

Сир

Цей продукт зробить деруни більш вишуканими. Натертий сир слід покласти у готове картопляне тісто і перемішати, а потім смажити. Підійде і сир, нарізаний слайсами. Його кладуть всередину коржів таким чином: наливають частину тіста на сковороду, кладуть шматок сиру та накривають ще порцією тіста. Смажать до готовності.

Варто знати! Що їсти на ніч, щоб не було набряків

п’ятниця, 18 квітень 2025, 23:10

Проте за словами нутриціологині Катерини Крупкіної, яку нещодавно запросила на інтерв’ю Марічка Падалко для свого YouTube-каналу, важливо не те, коли саме ми їмо, а що обираємо на вечерю. Набряки вранці — це наслідок затримки рідини в організмі, яка на...

Дачникам на замітку! Чим не можна підживлювати кущі малини

п’ятниця, 18 квітень 2025, 17:50

Малина – рослина досить чутлива до умов, у яких її вирощують. Від складу ґрунту та рівня зволоженості залежить, наскільки великими та смачними будуть ягоди, передають Патріоти України. А на склад ґрунту, звісно, впливають добрива, якими ви підживлюєте ...