Два простих способи - і пластикові контейнери більше не пахнутимуть вчорашнім борщем

Різні пластикові контейнери для їжі дуже зручні у використанні. Однак мити їх - ще задоволення. Іноді здається, що залишки продуктів тримаються на стінках посудини, а запах взагалі вивести неможливо, передають Патріоти України.

Як швидко відмити пластикові контейнери від бруду, залишків їжі та жиру, розповімо разом із "РБК-Україна". Вам знадобляться найпростіші засоби.

Як відмити пластикові контейнери для їжі

Для першого способу в таз налийте теплу воду та розчиніть у ній харчову соду в пропорції на літр води – 2 ст. л. соди. В отриманий розчин відправте контейнери та кришки на 30-45 хвилин. Тут дуже важливо, щоб усі контейнери були вкриті водою. Через цей час просто промийте всі місткості під теплою проточною водою.

Якщо ж таз у вас відсутній, в розчині намочіть кухонний рушник і повністю обгорніть весь контейнер.Залишіть посуд на півгодини, потім промийте теплою водою.

Такий спосіб ефективно видаляє всі забруднення та позбавить ваші контейнери від неприємного запаху. До того ж за допомогою такого способу ви приберете жовтизну та сірий наліт.

Якщо ж з якихось причин у вас немає соди, приготуйте розчин оцту та води, за бажання додавши туди пару крапель засобу для миття посуду. Занурте пластикові контейнери в розчин на півгодини, після чого ретельно промийте теплою водою і потріть трохи губкою.

Цей спосіб дозволить усунути неприємний запах, видалить плями та продезінфікує ваші контейнери. Ваші контейнери будуть сяяти.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...