Два засоби проти чорної цвілі, яка "ховається" у пральній машині - миттєво видаляють грибок і наліт

Цвіль - одна з найнеприємніших проблем, яка може виникнути в будинку. Особливо часто грибок розвивається у ванній кімнаті, де більш волого, ніж в інших кімнатах. Цвіль може ховатися навіть усередині пральної машини, проте натуральний лайфхак допоможе позбутися її, передають Патріоти України.

Як пише видання Express, чорну плісняву з пральної машини можна легко вивести навіть без використання хімікатів. Все, що вам потрібно, ви знайдете в своєму будинку. Головними помічниками при прибиранні стануть звичайний столовий оцет та харчова сода.

Форма вашої машини є розсадником чорної плісняви, тому що вона часто ховається в кутах або ущільнювачі. Брудний одяг, волога та мило регулярно потрапляють у машину, що може призвести до зростання грибка. Сприяють цьому і закриті дверцята та ящик для порошку відразу після циклу прання.

Щоб очистити пральну машину від плісняви, спробуйте лайфхак з оцтом та харчовою содою:

  • Розбавте соду водою, щоб вийшла густа паста. Нанесіть на мочалку та протріть місця з вапняним нальотом.
  • Налийте оцет на ганчірку і ретельно протріть ущільнювач, щоб видалити цвіль.

Оцет відмінно підходить для очищення через його кислотність, речовина може розчиняти мінеральні відкладення, бруд, жир і бруд, а також вбивати бактерії. Тоді як і сода є відмінним засобом для чищення, оскільки розчиняє бруд і жир і може дезодорувати деякі запахи.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...