Дві хитрощі, які зроблять картопляне пюре смачним

Здається, що немає нічого простішого, ніж варена картопля, яку залишиться пом’яти - і начебто пюре буде готове, передають Патріоти України.

Але є дві хитрощі, які можуть змінити уявлення про цю невигадливу страву настільки, що домашні навіть перестануть вимагати м’ясо до гарніру.

Подробиці

Яке має бути картопляне пюре

Це має бути в міру густа, однорідна і без грудок страва. Якихось секретних чи дефіцитних добавок не буде потрібно, головне – справа техніки.

Секрети смачного пюре №1

Все починається з того, що потрібно обрати відповідний сорт. Бажано вибирати бульби жовтого кольору.

Наступний момент теж важливий: помиту картоплю варити кладуть у гарячу воду, а не холодну. Кулінари рекомендують варити її в мундирі. Готову картоплю почистити одразу ще гарячою, тому що якщо вона охолоне, то толкового пюре вже не вийде.

Секрет смачного пюре №2

Пюре заливають не холодним молоком, а гарячим, після чого розминають картоплю.

Що стосується вершкового масла, то його кладуть останнім, у вже готове пюре. Це справа смаку – його можна розтопити і залити їм картоплю, а можна просто покласти кілька шматочків і прикрасити свіжою зеленню.

Смачного!

Що додати у воду при варінні яловичини, щоб м’ясо вийшло соковитим та м’яким

вівторок, 20 серпень 2024, 0:09

У кулінарній справі, як і в будь-якій іншій потрібно бути майстром. Адже навіть найлегшу та найпростішу страву потрібно знати, як приготувати. Вміння й майстерність приходить з досвідом, передають Патріоти України. Досвідчені господині знають, що з ста...

Перевірте себе! Якщо ви використовуєте ці 10 фраз, то ви емоційно розумніші за більшість людей

понеділок, 19 серпень 2024, 23:55

Емоційний інтелект або емоційний розум - це риса, яка притаманна високоефективним людям. Вони завжди знають, що вони роблять, почуваються задоволеними від своєї роботи та мають переважно гарний настрій. На практиці це розбивається на чотири сфери: само...