Здається, що немає нічого простішого, ніж варена картопля, яку залишиться пом’яти - і начебто пюре буде готове, передають Патріоти України.
Але є дві хитрощі, які можуть змінити уявлення про цю невигадливу страву настільки, що домашні навіть перестануть вимагати м’ясо до гарніру.
Яке має бути картопляне пюре
Це має бути в міру густа, однорідна і без грудок страва. Якихось секретних чи дефіцитних добавок не буде потрібно, головне – справа техніки.
Секрети смачного пюре №1
Все починається з того, що потрібно обрати відповідний сорт. Бажано вибирати бульби жовтого кольору.
Наступний момент теж важливий: помиту картоплю варити кладуть у гарячу воду, а не холодну. Кулінари рекомендують варити її в мундирі. Готову картоплю почистити одразу ще гарячою, тому що якщо вона охолоне, то толкового пюре вже не вийде.
Секрет смачного пюре №2
Пюре заливають не холодним молоком, а гарячим, після чого розминають картоплю.
Що стосується вершкового масла, то його кладуть останнім, у вже готове пюре. Це справа смаку – його можна розтопити і залити їм картоплю, а можна просто покласти кілька шматочків і прикрасити свіжою зеленню.
Смачного!
Прибирання ванної не має бути виснажливою справою. Мильний і вапняний наліт швидко накопичується через жорстку воду та косметику, створюючи неприємні плями і псує сантехніку. Але домашні натуральні засоби з вашої кухні допоможуть зробити ванну кімнату ...
Ви коли-небудь замислювалися, що про вас думають інші? Чи знаєте ви, яким вас бачать люди? Пропонуємо простий і цікавий тест: виберіть одну з геометричних фігур - і дізнайтеся, які якості вас найкраще характеризують, передають Патріоти України. . Обер...