Здається, що немає нічого простішого, ніж варена картопля, яку залишиться пом’яти - і начебто пюре буде готове, передають Патріоти України.
Але є дві хитрощі, які можуть змінити уявлення про цю невигадливу страву настільки, що домашні навіть перестануть вимагати м’ясо до гарніру.
Яке має бути картопляне пюре
Це має бути в міру густа, однорідна і без грудок страва. Якихось секретних чи дефіцитних добавок не буде потрібно, головне – справа техніки.
Секрети смачного пюре №1
Все починається з того, що потрібно обрати відповідний сорт. Бажано вибирати бульби жовтого кольору.
Наступний момент теж важливий: помиту картоплю варити кладуть у гарячу воду, а не холодну. Кулінари рекомендують варити її в мундирі. Готову картоплю почистити одразу ще гарячою, тому що якщо вона охолоне, то толкового пюре вже не вийде.
Секрет смачного пюре №2
Пюре заливають не холодним молоком, а гарячим, після чого розминають картоплю.
Що стосується вершкового масла, то його кладуть останнім, у вже готове пюре. Це справа смаку – його можна розтопити і залити їм картоплю, а можна просто покласти кілька шматочків і прикрасити свіжою зеленню.
Смачного!
Чому краще не спішити поперед сусідів у цій справі та чому доцільніше орати город пізніше, ніж раніше, передають Патріоти України. Ось які аргументи наводить Анатолій Ярошенко. 1. Холодний ґрунт набагато щільніший і навантаження на техніку набагато біл...
З огляду на те, що справжнє весняне тепло та сонячна погода все ж повернулися, ми все частіше помічаємо і надокучливих комах, які прийшли разом з ними, – мух, передають Патріоти України. Але є хитрий трюк, щоб не дати мухам залітати у ваш дім, який нас...