Динамічний синій з фіолетовим підтоном: У дизайні манікюру з'явився новий тренд - дивіться фото

Дивовижна краса дизайн манікюру буде в моді в 2022 році. Інститут кольору Pantone назвав головний колір 2022 року. Тепер затверджений на світовому рівні відтінок потрапив і до нейл-арту, зазначають Патріоти України.

Найбільш трендовим кольором у манікюрі буде "динамічний синій з живлющим фіолетово-червоним підтоном" 17-3938 Very Peri. Саме цей фантастичний відтінок буде використовуватися в найактуальніших дизайнах інтер'єру, в одязі та, звичайно ж, у дизайні манікюру.

Як розповіла віце-президент Інституту кольору Pantone Лорі Прессман, новий відтінок було створено за допомогою цифрових технологій. Новий червоно-фіолетовий з синім – це гармонія цифрового та звичайного життя, унікальна форма вираження себе та своїх емоцій.Модні будинки зі світовим ім'ям вже розробили нові лінійки одягу у новому синьо-фіолетово-червоному кольорі. Сукні, блузи, костюми та комбінезони представлені у різних варіаціях відтінку, створеного Інститутом кольору Pantone.Безперечно, створювати новий стиль потрібно з манікюру. У самому трендовому нейл-арті 2022 вітається різноманітність. Ви можете сміливо використовувати будь-які техніки французького манікюру, всілякі малюнки та принти. Для посилення фантастичного ефекту підійдуть блискіток та страз.Динамічний синій з фіолетово-червоним підтоном у манікюрі поєднується з лаками білого, блакитного, жовтого кольорів. Також можна сміливо використовувати неонові варіанти різних кольорів.

Не робіть так! Три помилки зіпсують якість смаженої картоплі

вівторок, 16 квітень 2024, 7:07

Для того щоб порадувати сім’ю чудовою картоплею, варто спочатку навчитися її готувати так, як це роблять у ресторанах. У кухарів гарнір завжди виходить відмінної якості. Спочатку у коренеплоду схоплюється скоринка, яка дозволяє м’якоті вийти апетитною ...

Народні прикмети на 16 квітня: Що українці традиційно робили на Іринин день і чого намагались уникати

вівторок, 16 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 16 квітня за новим стилем вшановує пам'ять мучениць Агапії, Ірини, Ніки, Галини, Василини та багатьох інших. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподобного Микиту Кесарійського. . Свято 16 квітня відоме як Ірина ...