Дисципліна чи наполегливість? Оберіть ліхтар і дізнайтесь, хто ваш найкращий "помічник" у житті

Підсвідомість знає набагато більше, ніж свідомість, це давно відомо. Але повідомляє нам інформацію вибірково, та й ми не завжди прислухаємося до внутрішнього голосу, передають Патріоти України.

Тест-ліхтар допоможе вам прислухатися до своїх внутрішніх відчуттів і знайти правильну відповідь: хто друг, хто ворог, а хто просто так.Дивимося на картинку, відключаємо свідомість і вибираємо на рівні інтуїції той ліхтар, який притягує і подобається. І читаємо, хто ваші найкращі помічники в житті.

1. Ліхтар №1

Комунікація – ваш вірний друг. Спілкуючись з людьми, ви черпаєте з цього спілкування сили і енергію для подолання перешкод. Навколишні люди дуже люблять вас і готові підтримувати у важку хвилину, відповідаючи на вашу добру вдачу, терплячий характер і легкість в спілкуванні.

2. Ліхтар №2

У вашому житті є жінка, яка береже вас від усіх бід. Любить безмежно і готова допомагати і підтримувати завжди. Це може бути – мама, сестра, подруга, родичка – в будь-якому випадку вона ваш ангел-хранитель і опора. Що б з вами не трапилося, в яку б ситуацію ви не потрапили, вона перейде на вашу сторону і допоможе.

3. Ліхтар №3

Дисципліна і суворе ставлення себе дозволяє вам рости і досягати цілей. Ви найкращий помічник для себе, саме ви відповідальні за те, щоб все робити на відмінно і нікого не закликаєте в помічники. Знання, інформація – ви готові отримувати це постійно і розвиватися. Повага до себе робить вас сильною особистістю, до якої тягнуться оточуючі.

4. Ліхтар №4

Емоційна складова характеру – ваша сильна сторона. Ви вмієте керувати емоціями, дати їм вихід в потрібну хвилину, стримати, коли необхідно. Це робить вас дивно сильним і врівноваженим. Ви нічого не ховаєте всередину себе, створюючи комплекси. Щирість із самим собою і оточуючими ставить вас на дуже високу ступінь.

5. Ліхтар №5

Ви дуже уважні і зосереджені, це дарує вам неймовірні переваги перед людьми, що витаєють в хмарах. Рожеві окуляри, витання в хмарах – не ваші способи існування. Ви дивитеся на все тверезо, ясно, тому рідко розчаровуєтеся і помиляєтеся. Думати – ваша сильна сторона, помічати все навколо і робити правильні висновки – приголомшлива здатність.

6. Ліхтар №6

Ви досить працездатні і працелюбні, наполегливі. Крім того, вдумливе ставлення до витрат – як фінансових, так і емоційних, робить вас дуже сильним і впевненим у собі. Ви також прагнете успіху самі, за це вас поважають оточуючі, навіть мріють бути схожими на вас. Бути такими ж завзятими, бережливими, стабільними і впевненими.

Цей простий тест дозволить вам подивитися на себе і своє оточення під іншим кутом і продовжувати розвивати свої сильні сторони і відносини.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...