Дива існують: Продукти, що допомагають схуднути під час сну

Дієтологи назвали продукти, які допоможуть схуднути, коли людина спить. Експерти кажуть, що низькокалорійні продукти багаті на клітковину та білок - це ідеальний варіант, передають Патріоти України.

У ківі, наприклад, лише 45 калорій і він збагачений вітаміном C. У складі має два грами клітковини, яка поліпшує травлення і зменшує запалення.

Ще один продукт - мигдаль. Якщо його їсти 40 г на день і вести активний фізичний спосіб життя, то в організмі буде менше холестерину, покращиться ліпідний профіль і зникне зайва вага.

Також авокадо має низький вміст вуглеводів. Містить корисні жири і клітковину. З його допомогою можна схуднути навіть уві сні. Якщо їсти жирний сир перед сном, то також можна позбутись зайвих кілограмів. В ньому є білок, який відновлює і нарощує м'язову масу уві сні.

У 100 г чорниці 57 калорій і 2,4 г харчових волокон. Ягода допомагає втраті жиру в черевній порожнині і знижує рівень холестерину. Огірки є одними з найбільш низькокалорійних овочів, оскільки мають лише 15 калорій на 100 г.

Риба має біле м'ясо , а воно дієтичне, легке. У ній обмежена кількість жиру, багато білка, який не має можливості відкластися в жир.

Це така смакота! Як приготувати салат з картоплі за 5 хвилин

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

Салат з картоплі - це завжди смачне рішення використати овоч у новій інтерпретації. Існує понад 50 рецептів приготуванні з різноманітними інгредієнтами. Пропонуємо вам посмакувати салатом, приготування якого займе всього 5 хвилин. Швидко, смачно та дос...

Корисний лайфхак: Як правильно зварити яйця, щоб вони легко чистились

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:13

Відварені яйця не завжди легко чистяться. І це дратує, адже частина білка лишається в шкаралупі. Пропадає цінний продукт, передають Патріоти України. Досвідчені господині навчились з цим боротись, дотримуючись технології приготування. Не обійтись і бе...