
Як за 1 хвилину відокремити куряче м'ясо від кістки на гомілці, при цьому залишивши його цілим, розповіла на своєму YouTube-каналі мільйонний фудблогер Христина Оловянникова, передають Патріоти України.
Вона проробила наступні дії:
1. Зробіть надрізи біля основи кісточки — там, де проходять сухожилля.
2. Потім розрізи зробіть з іншого боку гомілки.
3. Відтягніть м'ясо, просуньте під нього ніж і по колу, уздовж кісточки, відокремлюйте філе від кістки.
4. В кінці просто зніміть м'ясо з кістки — в результаті філе відокремиться цілком.
Більш детально процес можна подивитися в наступному відео.
Секрет здорової та сяючої шкіри може ховатися у чашці чаю. Хвощ польовий та перцева м’ята не лише підтримують еластичність шкіри та зменшують подразнення, а й допомагають розслабитися та зняти стрес, передають Патріоти України. Хвощ польовий для еласти...
Куркума давно відома своїм насиченим помаранчевим кольором, але вона цінна не лише через це. Ця спеція може допомогти схуднути, підтримати імунітет та покращити стан шкіри, волосся і нігтів, передають Патріоти України. Чому куркума сприяє схудненню? К...