Дизайнерка розповіла, на яку особливість слід звертати увагу при виборі джинсів - робить сідниці негарними

Популярна українська дизайнерка та стилістка Марія Старчак, серед зіркових клієнтів якої Джамала, Юлія Саніна, Jerry Heil та інші, вказала, на яку важливу деталь варто звертати увагу при виборі джинсів. Від цього мало кому відомого фактору залежить, який вигляд матимуть ваші сідниці у виробі з деніму, передають Патріоти України.

Експертка порадила завжди дивитися на так звану "кокетку". Це видний шов на джинсах, що знаходиться над задніми кишенями. Якою має бути "кокетка", аби ваш силует виглядав бездоганно, дизайнерка розповіла у своєму проєкті "STARCHAK у…" наYouTube.

Як зʼясувалося, видимий шов над задніми кишенями розміщений там для того, аби заокруглювати фігуру ззаду та формувати красиві вигини. За його рахунок можна візуально підняти сідниці. Але це вийде лише в тому випадку, якщо "кокетка" має глибокий кут, а не вигляд прямої лінії.

"Моя особиста рекомендація для власниць непишних форм або й пишних, якщо ви хочете їх підкреслити. Звертайте обовʼязково увагу на форму цієї "кокетки". Це дуже важливо. Чим пряміша ця форма, тим меншими будуть ваші сідниці здаватися. Тобто вони матимуть менш гарний та виграшний вигляд. Чим більший оцей зубчик і чим більші кишені, тим більші і "смачніші" сідниці", – прокоментувала Старчак.

Тому красуні, які не бажають зробити свої сідниці візуально пласкими, мають звертати увагу на цей, здавалося б, малопомітний нюанс. Крім того, збільшують сідниці також потертості в області задніх кишень.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...