Дзеркало буде чистим і не запотіватиме - рятівний лайфхак

Дзеркальні поверхні потребують особливого догляду. Зазвичай ми звикли купувати спеціальні засоби, що очищують поверхню, не лишаючи розводів, передають Патріоти України.

Однак фахівці радять доволі незвичні лайфхаки: один з них полягає у використанні шампуню. Чи справді шампунь допоможе відмити скляні поверхні та як зробити, щоб дзеркало не запотівало – читайте у матеріалі OBOZ.UA.

Шампунь чи спрей

Шампунь відомий своїми пінистими властивостями. Здавалося б, навіщо створювати надмірну кількість піни, а потім ще й мучитися з її змиванням на скляних поверхнях? Є ж доволі простий спосіб: нанести дозу звичного спрею та протерти зверху вниз спеціальною щіткою.

Суть у тому, що магазинні спреї для дзеркальних поверхонь не допоможуть запобігти запотіванню. А от шампунь впорається з цим завданням на відмінно.

Покрокова інструкція

Крок 1. Насамперед вимийте дзеркало звичним способом та добре висушіть за допомогою паперових рушників чи серветок з мікрофібри.

Крок 2. Візьміть губку або м’яку ганчірку, нанесіть на неї трохи шампуню та обробіть всю поверхню дзеркала.

Крок 3. Після цього слід ще раз протерти поверхню чистою серветкою, щоб на дзеркалі не лишилося розводів. Тонкий і непомітний шар шампуню захистить дзеркальну поверхню від запотівання протягом кількох тижнів

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.