Ефект приємно вразить! Як відмити холодильник від жовтизни - домашні способи

Білий пластик всередині холодильника постійно перебуває в контакті з різними речовинами та рідинами. Пролитий сік чи бульйон, розбите яйце чи крапля жиру зі спеціями можуть залишити на ньому плями, і тоді доведеться чистити пластик, щоби повернути йому білизну, передають Патріоти України.

Господарське мило

Для чищення можна взяти брускове господарське мило, натерти на тертці і розчинити його у теплій воді, а можна скористатись уже готовим рідким варіантом засобу. Пожовклу ділянку треба натерти цим розчином і залишити його діяти приблизно на 30-40 хвилин. Після цього мило треба стерти губкою, а оброблене місце сполоснути водою.

Спирт

Із жовтизною впорається як етиловий спирт, так і нашатирний. Достатньо буде змочити у засобі ганчірку чи серветку і обробити ним пляму. За потреби процедуру можна повторити кілька разів, але з часом жовтизна має зникнути.

Харчова кислота

Відбілювальні властивості мають як оцет, так і лимонна кислота розведена у теплій воді. Змоченою в такій рідині ганчіркою треба обробити плями і промити їх водою. В разі потреби можна також залишити кислотний засіб примочкою на плямі на 15-30 хвилин. Але переконайтесь заздалегідь, що це не пошкодить пластик.

Допоможуть позбутися жиру на животі! ТОП-5 напоїв, які слід пити перед сном

субота, 18 травень 2024, 21:28

Схуднення вимагає терпіння, дисципліни та зосередженості на підтримці здорового способу життя. Звертаючи увагу на те, що ви споживаєте перед сном, ви можете суттєво вплинути на процес втрати ваги. За словами News Bytes, включення цих п'яти напоїв перед...

Вдвічі більше смаку та аромату! Названо найкращі спеції для фаршу в чебуреки

субота, 18 травень 2024, 21:07

Фарш для чебуреків - повноцінна начинка, яку потрібно правильно підготувати та ароматизувати. Якщо цього не зробити, смак буде досить прісний. М’ясо та й м’ясо, але ж хочеться відчути більше смаку. Для цього потрібні спеції. Для кожного різновиду м’яса...