Ефект приємно вразить! Як за кілька хвилин відновити емальований посуд

Якщо треба вимити каструлі від жовтого нальоту, мінеральних відкладень та нагару, то краще скористатися безпечними та народними засобами, передають Патріоти України.

Наприклад, як відзначають досвідчені господині, варто звернути увагу на універсальний продукт, який є на будь-якій кухні.

Йдеться про харчову соду.

Потрібно розвести трохи сипучого компонента у чистій воді, а потім за допомогою м’якої губки слід потерти поверхню посуду.

Потім необхідно ретельно сполоснути каструлю і витерти насухо чистим і сухим рушником.

Суміш солі та лимона також ефективна у боротьбі із забрудненнями. Процес використання є максимально простим. Потрібно розрізати фрукт на дві частини, а потім насипати сіль. За допомогою лимона слід вимити забруднені ділянки.

Цитрус при цьому працюватиме як губка, яка прибиратиме бруд і наліт.

Допустимо використовувати столовий оцет, який треба в рівних частинах змішати із чистою водою. сумішшю необхідно наповнити каструлю, на кілька годин. Потім розчин треба вилити, а стінки та дно вимити за допомогою губки та гелю для посуду.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.