Ефект приємно здивує! Чим протерти підлогу у ванній, щоб у кімнаті приємно пахло

Видання Mirror ділиться лайфхаком, який допоможе позбутися неприємного запаху у ванній кімнаті та при цьому очистить підлогу. Для цього буде потрібно лише один доступний продукт. Можливо, ви вже маєте цей гігієнічний засіб на одній із домашніх полиць, передають Патріоти України.

Як прибрати неприємний запах у ванній

Піна для гоління може бути дуже корисною при прибиранні оселі. Її можна використовувати для видалення неприємних запахів, а також для очищення різних поверхонь від плям та різних забруднень.

Просто нанесіть піну для гоління на засмічену або забруднену поверхню і залиште на деякий час. Потім промийте або витріть поверхню.

Однак, перш ніж застосовувати піну для гоління на будь-якій поверхні, завжди варто перевірити її на невеликій ділянці, щоб переконатися, що вона не викликає пошкоджень або змін кольору.

Секрет досвідчених господинь! Як приготувати смачні і пишні сирники, які не вбирають олію

четвер, 9 травень 2024, 10:15

Головний секрет смачних сирників – мінімум борошна і більше сиру. Так сирники не вбиратимуть багато олії під час смаження, не пригорятимуть, виходять пишними і збережуть виражений смак. Кухар розкрив ще кілька секретів смачних сирників: замість цілого ...

Це справді працює! Кілька хитрощів, які допоможуть швидко зменшити затримку води

четвер, 9 травень 2024, 9:40

Затримка води або набряки - це поширений стан, коли наш організм затримує рідину, викликаючи здуття живота або неспокій. Затримка води часто не викликає занепокоєння і є поширеним явищем у вагітних жінок. Однак, якщо ви відчуваєте тривалий набряк, можл...