Ефект приємно здивує! Чим протерти підлогу у ванній, щоб у кімнаті приємно пахло

Видання Mirror ділиться лайфхаком, який допоможе позбутися неприємного запаху у ванній кімнаті та при цьому очистить підлогу. Для цього буде потрібно лише один доступний продукт. Можливо, ви вже маєте цей гігієнічний засіб на одній із домашніх полиць, передають Патріоти України.

Як прибрати неприємний запах у ванній

Піна для гоління може бути дуже корисною при прибиранні оселі. Її можна використовувати для видалення неприємних запахів, а також для очищення різних поверхонь від плям та різних забруднень.

Просто нанесіть піну для гоління на засмічену або забруднену поверхню і залиште на деякий час. Потім промийте або витріть поверхню.

Однак, перш ніж застосовувати піну для гоління на будь-якій поверхні, завжди варто перевірити її на невеликій ділянці, щоб переконатися, що вона не викликає пошкоджень або змін кольору.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...