Ефект приємно здивує! Два інгредієнти, які допоможуть збільшити врожай огірків

Зовсім скоро постане питання, чим підживлювати огірки для гарного врожаю. Не поспішайте робити запаси магазинних добрив, передають Патріоти України.

Їх ви завжди встигнете придбати. Можна скористатися перевіреними способами з доступних компонентів. Користуватися можна як при вирощуванні в теплицях, так і у відкритому ґрунті.

Добрива для огірків

Досвідчені городники використовують звичайне молоко. Воно багате на калій, а також насичує огірки рядом мікроелементів: фосфором, сіркою, кальцієм, залізом, марганцем. Окрім того, молочна плівка, яка утворюється на рослині після обробки, захищає від шкідників та хвороб.

Для підживлення потрібно просто розвести молоко водою. Пропорція — 1:5. А от в чистому вигляді підливати огірки молоком не треба.

Дотримуйтеся періоду внесення добрива. Обробку роблять до плодоношення. Буде достатньо обприскати. А от під корінь підливати не варто, бо огірки схильні до прикореневої гнилі.

Якщо маєте бажання полити, тоді зробіть це наступним чином. На відстані 10-15 см від стебла зробіть неглибоку траншею та влийте туди розчин. Посилити ефект можна ще одним засобом. Додайте в розчин з молоком кілька крапель йоду.

Ефект від підживлення буде відмінний. Врожай буде збільшено в кілька разів, бо в період вегетації огірки отримають всі необхідні їм речовини.

Які хитрощі допоможуть виправити ситуацію, якщо борщ вийшов надто кислим

четвер, 2 травень 2024, 18:07

У борщу завжди присутня впізнавана кислинка, без якої страву не вийде назвати класичною, передають Патріоти України. Однак будь-яка господиня може перестаратися, у результаті чого страва стає надмірно кислою. Як правило, ця ситуація виникає у тому випа...

Секрет досвідчених господинь! Чим можна замінити яйця у тісті для випічки

четвер, 2 травень 2024, 17:12

Яйця зараз за ціною стали золотими, тому для господинь актуальне питання: чим їх замінити у випічці? Пропонуємо декілька перевірених варіантів, що допоможуть вам економити на яйцях у наш час, передають Патріоти України. Для приготування солодкої випічк...