Ефект приємно здивує! Дві краплі цього засобу підживлять взимку всі домашні квіти

З настанням зими з’являється потреба підживити домашні квіти, які мусять терпіти сухе повітря та дефіцит світла. Їм потрібна підтримка, щоб можна було їх простимулювати та спонукати до розвитку. Є один засіб, який на відмінно справляється з поставленими задачами, передають Патріоти України.

Який засіб потрібен квітам

Мова йде про засіб, який називається «Циркон». Його перевага полягає в тому, що він є дієвий та економний. Для приготування живильного розчину потрібно всього 2 краплі на 3 літри води.

В процесі перемішування суміші з’явиться піна. Нічого настоювати чи чекати не треба. Можна відразу використовувати для поливу. Засію покращує стресостійкість рослин, протистоїть появі та розповсюдженню грибкових інфекцій, гнилі та допомагає пережити посуху та брак світла.

Щоб збільшити корисну дію для рослин, додайте в суміш гумат калію. Розчин для підживлення домашніх квітів в період з осені до кінця зими рекомендується використовувати двічі. Рослини будуть добре себе почувати та радувати вас своїм розвитком та цвітінням.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...