Ефект приємно здивує! Названо три жири, які варто їсти більше для здорового схуднення

Часи гонінь на жири, як на причину появи зайвої ваги далеко позаду. Тепер нутриціологи переконують - якісні жири допомагають підтримувати високий рівень енергії та насичують організм важливими елементами, передають Патріоти України. Але які жири їсти, щоби швидше схуднути?

Видання She Finds звернулось до дієтолога Кетрін Джервасіо за порадою. І вона назвала три продукти, які містять багато жирів і стануть корисним доповненням до вашої дієти. В тому числі спрямованої на зниження ваги.

Оливкова олія

Із усіх рослинних олій саме оливкова має найвищий відсоток мононенасичених жирів, які здатні знижувати рівень поганого холестерину в крові. У ній таких майже три чверті. Вона також містить антиоксиданти олеуропеїн та олеокантал, які допомагають боротись із запаленням в організмі, що дуже корисно, адже швидко відновлює його здоров’я та налагоджує життєві процеси. На оливковій олії можна смажити, її можна додавати у салати та інші страви – варіантів маса.

Авокадо

Авокадо багатий на мононенасичені жири, які корисні для серцево-судинної системи та травлення при схудненні. Також він містить вітаміни Е, С та А, які діють як антиоксиданти для підтримки здоров'я організму, та здатні дещо прискорити метаболізм. Але не захоплюйтесь, у цих плодах справді високий вміст жирів, який при надмірному споживанні може почати відкладатись на талії. Тому одного авокадо на день більш ніж достатньо.

Мигдаль

Якщо ви полюбляєте перекусувати горіхами, спробуйте перейти на мигдаль. Він є джерелом рослинного білка і багатий на клітковину. Це водночас допомагає процесу травлення і забезпечує тривале відчуття ситості. А вміст ненасичених жирів у складі цього горіха доходить до 65%, що дозволяє боротись з підвищеним холестерином.

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...