
Чавунний посуд користується не меншим попитом, ніж з тефлоновим покриттям. Наприклад, казан. У ньому виходять найкращі голубці та плов, тушена капуста чи бігос. У іншому посуді смак зовсім інакший, передають Патріоти України.
Прикро, коли на поверхні починає пробиватись іржа. З нею потрібно боротись або ж можна попередити її появу.
Якщо ви знатимиме цей лайфхак, то жодної іржі на посуді не буде з’являтись. Весь секрет у паперових рушниках. Вони захистять каструлі та сковороди.
Після миття посуду витріть його та покладіть на дно паперовий рушник. Так перекладайте всі ємності, якщо ставите їх одну на одну. Кришки зберігайте окремо. Цей лайфхак простий та нічого вам не коштуватиме. Паперові рушники завжди є на кухні, тому і для зберігання чавунного посуду можна виділити декілька штук
Червона ікра - дуже смачний і корисний продукт суперфуд, багатий на легкозасвоюваний білок, омега-3 жирні кислоти, вітаміни (A, D, E, групи B) і мінерали (йод, цинк, фосфор, залізо), які зміцнюють імунітет. Червону ікру можна їсти як самостійну страву,...
Різдво швидко наближається, а це означає, що варто задуматися про святкове меню. Риба завжди є однією з головних страв у польських домівках у цю пору року. Секрет правильного приготування полягає в тому, щоб зробити її ніжною всередині та хрусткою зовн...