
Чавунний посуд користується не меншим попитом, ніж з тефлоновим покриттям. Наприклад, казан. У ньому виходять найкращі голубці та плов, тушена капуста чи бігос. У іншому посуді смак зовсім інакший, передають Патріоти України.
Прикро, коли на поверхні починає пробиватись іржа. З нею потрібно боротись або ж можна попередити її появу.
Якщо ви знатимиме цей лайфхак, то жодної іржі на посуді не буде з’являтись. Весь секрет у паперових рушниках. Вони захистять каструлі та сковороди.
Після миття посуду витріть його та покладіть на дно паперовий рушник. Так перекладайте всі ємності, якщо ставите їх одну на одну. Кришки зберігайте окремо. Цей лайфхак простий та нічого вам не коштуватиме. Паперові рушники завжди є на кухні, тому і для зберігання чавунного посуду можна виділити декілька штук
Піна на сковороді під час смаження - це нормально і не небезпечно. Основні причини, передають Патріоти України. Як запобігти піноутворенню:. Висновок: піна — природне явище, але правильна підготовка їжі та контроль температури зменшують її утворення та...
Лавровий лист давно став класичною спецією на кухні, але більшість господинь використовує його звичним способом - у сушеному вигляді, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Водночас професійні кухарі знають нестандартний метод оброблення спец...