Як правильно вартити яйця, щоб шкаралупа легко чистилася, передають Патріоти України.
Іноді буває досить складно почистити яйця, бо білок прилипає до шкаралупи і вони повністю втрачають свій привабливий вигляд. Втім, вирішити цю проблему досить просто, лише треба додати один інгредієнт у воду, тоді шкаралупа сама злітатиме з них. Розповідаємо, чому яйця можуть іноді погано чиститися, як вирішити це питання.
Аби яйця рівномірно зварилися та добре чистилися, їх варто правильно готувати. Спочатку треба налити в каструлю холодну воду й обережно покласти туди яйця. Вони повинні бути повністю покриті водою. Не слід одразу ставити каструлю на плиту, нехай яйця побудуть у холодній воді упродовж 10 хвилин.
У процесі варіння треба додати пів столової ложки солі і після закипання зменшити вогонь. Через п’ять хвилин вимкніть вогонь і дайте яйцям постояти ще кілька хвилин у гарячій воді. Налийте в окремий посуд холодної води, додайте столову ложку звичайного оцту й акуратно опустіть туди яйця. Коли вони повністю охолонуть, можете приступати до очищення, шкаралупа сама злітатиме з яєць.
Якщо їсти гречку щодня, організм отримає як користь, так і можливі ризики, залежно від кількості, способу приготування та загального раціону, передають Патріоти України. Висновок: Їсти гречку щодня — не шкідливо, якщо вона є частиною збалансованого ра...
Після настання 60 років від занять бігом краще відмовитися і замінити їх іншою активністю, наприклад скандинавською ходьбою. Ця рекомендація є загальною настановою, яка базується на статистичному збільшенні ризиків з віком, згідно з Рекомендаціями ВООЗ...