
Як правильно вартити яйця, щоб шкаралупа легко чистилася, передають Патріоти України.
Іноді буває досить складно почистити яйця, бо білок прилипає до шкаралупи і вони повністю втрачають свій привабливий вигляд. Втім, вирішити цю проблему досить просто, лише треба додати один інгредієнт у воду, тоді шкаралупа сама злітатиме з них. Розповідаємо, чому яйця можуть іноді погано чиститися, як вирішити це питання.
Аби яйця рівномірно зварилися та добре чистилися, їх варто правильно готувати. Спочатку треба налити в каструлю холодну воду й обережно покласти туди яйця. Вони повинні бути повністю покриті водою. Не слід одразу ставити каструлю на плиту, нехай яйця побудуть у холодній воді упродовж 10 хвилин.
У процесі варіння треба додати пів столової ложки солі і після закипання зменшити вогонь. Через п’ять хвилин вимкніть вогонь і дайте яйцям постояти ще кілька хвилин у гарячій воді. Налийте в окремий посуд холодної води, додайте столову ложку звичайного оцту й акуратно опустіть туди яйця. Коли вони повністю охолонуть, можете приступати до очищення, шкаралупа сама злітатиме з яєць.
Бюстгальтер – важливий предмет гардеробу, який потребує правильного догляду. Часто жінки не знають, як його прати та зберігати, щоб він служив довше. Експерт з технологій білизни Джорджина Біббі пояснює основні правила догляду за бюстгальтером та коли ...
Грибкові хвороби - один із головних ворогів саду та городу. Фітофтороз, вертицильоз, гнилі, фузаріоз, плямистість, іржа та парша здатні зберігатися в ґрунті завдяки спорам і міцелію, які легко переживають зиму, пише Telegram-канал "Моя дача. Сад і горо...