Ефект приємно здивує! Цей засіб за 5 хвилин видалить кухонний бруд - приготувати можете вдома

Часто саме кухня страждає найбільше від бруду і виглядає неохайно, навіть якщо її прибирати раз у тиждень просто ганчіркою. Звичайна вода не може впоратися із жирним та липким нальотом. Досвідчені господині радять простий засіб, передають Патріоти України.

Подробиці

Для того, щоб його зробити візьміть просто 1 л теплої води, додайте 1 ст.л. лимонної кислоти та 1 ч.л. засобу для миття посуду. Навіть бюджетний розчин справиться, оскільки просто треба мильна основа.

Таким засобом промивайте поверхні кухонних фасадів, стільниці, плиту та стіни. Все буде блищати та виглядати, мов нове. Все тому, що жирні плями розчиняться і легке тертя видалить навіть застарілий бруд.

Якщо мити таким способом кухню раз на тиждень, то на прибирання буде йти 5 хвилин. При цьому протягом тижня ви будете насолоджуватися чистотою.

Що заважає вашому щастю? Цей тест у картинці визначить життєву перешкоду

середа, 24 квітень 2024, 15:14

Ми протягом усього життя стикаємося з різними проблемами, і постійно чогось нам не вистачає. Психологічний тест у картинці визначить, що заважає вашому щастю, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і виберіть тварину, яка вам найбільше спо...

Психологічний тест! Улюблена пора року може багато розповісти про вашу сутність

середа, 24 квітень 2024, 14:13

Пропонуємо прийти психологічний тест, який допоможе розкрити вашу справжню сутність. Виберіть свою улюблену пору року для відпочинку: весну, літо, осінь або зиму. Відповідь вкаже на ваші унікальні характеристики, передають Патріоти України. Людей, які...