Болгарський перець - один із найпопулярніших овочів на грядках городників. Він вимагає регулярного поливу та підживлення, щоб рости солодким та соковитим. Є одне ефективне добриво, яке вимагає великих фінансових вкладень, передають Патріоти України.
Не всі дачники можуть похвалитися гарним урожаєм крупного та солодкого болгарського перцю, навіть якщо його посадили у хороший ґрунт, поливали та захищали проти шкідників. Ця культура вимагає прополювання та розпушування землі. Але важливо не забувати і про добрива, які необхідні для росту рослини.
Як підживлення для перцю використовують перегній, деревну золу та кропиву. Можна самостійно готувати добриво на основі цих трьох компонентів. Їхня сукупність сприяє активному зростанню, розвитку та плодоношенню овочів. Важливим є те, що ефективний народний засіб легко готується.
Досвідчені городники порадили використати ємність на 50 літрів. Одну третину бочки слід наповнити зеленою кропивою – попередньо її можна подрібнити. Потім потрібно засипати 250 грамів деревної золи та близько 3 кілограмів перегною
Накрийте ємність кришкою і залиште бродити протягом декількох тижнів. Протягом цього періоду необхідно періодично помішувати масу. Готове добриво не можна використовувати у чистому вигляді. Його потрібно процідити, а потім розвести з водою у пропорції 1 до 10.
Достатньо влити під кожен маленький кущ перцю по 0,5 літра розчину та по 1 л під великий. У сезон достатньо підгодувати овоч 2-3 рази. Однак важливо не забути, що перед внесенням добрива слід добре полити грядки чистою водою.
Напередодні Нового року експерти з техніки фен-шуй традиційно дають поради щодо того, яку кольорову гаму краще обрати для зустрічі свята. У спеціальній діаграмі Paht Chee кожного року п'ять ключових сфер життя представлені п'ятьма елементами: земля, ме...
Соєвий соус, ймовірно, є найвідомішою та комплексною азіатською кухнею у світі. Немає людини, яка не пробувала його як приправу до знаменитих суші і роллів або різних м’ясних та овочевих страв, а також як компонент заправок і маринадів. Він надає автен...