Ефект вразить! Для чого протирати пухове пальто чи куртку оцтом

Теплі речі потребують догляду, але ж прати їх постійно просто неможливо. По-перше, це досить важко, хоча і в пральній машині, передають Патріоти України. По-друге, складнощі з сушінням теж ніхто не відміняв. Деякі речі взагалі прати не рекомендують, а лише хімчистка. А що робити, якщо з’явився неприємний запах поту?

Як вирішити проблему

Для цього потрібен оцет. Він швидко допомагає привести до ладу одяг та позбавити його зайвих запахів. Але наносити оцет в чистому вигляді не варто.

Зробіть спеціальний розчин. В стакані теплої води має бути максимум 2 столових ложки оцту. М’якою губкою або ганчіркою нанесіть, промийте обережно та висушіть на свіжому повітрі.

Цим лайфхаком можна користуватись не лише для пухового верхнього одягу. Він допоможе освіжити будь-яку вашу улюблену річ.

А ви це знали? Навіщо досвідчені кухарі при варінні м’яса додають лушпиння цибулі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:15

Відварене м’ясо не назвеш найпопулярнішою стравою, оскільки господині надають перевагу готуванні його на грилі або подачі в смаженому вигляді. Однак варіння набагато корисніше, передають Патріоти України. При правильному підході відварене м’ясо виходит...

От у чому секрет! Навіщо досвідчені домогосподарки додають сіль у воду для миття підлоги

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:49

Досвідчені господині миють підлогу не просто водою. У неї додають різні розчини, щоб поверхня була оброблена від мікробів та мала приємний аромат. Зараз є багато готових засобів для прибирання, але сіль лишається стабільно популярною. І для цього є при...